Літні плани тренерів та гравців київського «Динамо»

Літні плани тренерів та гравців київського «Динамо»

Спокій їм лише сниться

Цього року не всі футболісти нашої команди після заключного матчу із луганською «Зорею» вирушили відпочивати. Шестеро українських гравців «Динамо» - Євген Селін, Євген Макаренко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Роман Безус та Андрій Ярмоленко - відразу вирушили до розташування національної збірної України, яка 22-го травня провела товариський поєдинок проти національної команди Нігеру (2:1). Для них відпустка розпочалася дещо пізніше.

Воротар Максим Коваль та півзахисник Владислав Калитвинцев готуються до вирішальних відбіркових матчів до чемпіонату Європи-2015 у складі молодіжної збірної України.

На базі національної збірної Португалії в Обідосі посилено готується до майбутнього чемпіонату світу півзахисник Мігель. Він уже разом із товаришами по команді пройшов допінговий контроль та до старту чемпіонату світу зіграє проти Греції (31 травня) та Мексики (6 червня).

Джермейн Ленс відразу після завершення футбольного сезону в Україні надійшов у розпорядження головного тренера збірної Нідерландів Луї Ван Гала. Там він 20 травня включився в роботу національної збірної, яка розпочала другий збір. Завершиться підготовка для нього та його товаришів до ЧС-2014 двома товариськими матчами - з Ганою 31 травня та з Уельсом 4 червня.

Домагой Віда та Огнєн Вукоєвич перебувають у таборі національної команди Хорватії в німецькому Бад Тацмандорфі й готуються до контрольної гри в Осієку 31 травня проти збірної Малі. Якщо вони поїдуть на чемпіонат світу, то до «Динамо» приєднаються вже на другому австрійському зборі.

Різновекторні інтереси та плани

Наставник «Динамо» Сергій Ребров, який наприкінці сезону позбавився приставки в.о. та став повноправним головним тренером на найближчі три роки, має намір під час літньої відпустки багато працювати. Єдине, що він собі дозволить, це днів на десять злітати на чемпіонат світу з радіо.

Його асистент Рауль Рианчо вирушить до себе додому до Сантандеру. На півночі Іспанії у нього дім, де на нього чекає сім'я та батьки.

Що стосується гравців, то, як нам стало відомо, Олександр Рибка та Євген Макаренко проведуть відпустку в Греції.

Нігерійський нападник нашої команди Браун Ідейє спочатку вирушить до себе на батьківщину до Нігерії, після чого відпочине з родиною на улюбленому курорті на узбережжі Атлантичного океану в американському Маямі.

Півзахисник Денис Гармаш планів на відпустку заздалегідь не будував: «Спочатку їду до збірної, а потім подумаю, куди вирушити на відпочинок», - повідомив Денис після матчу із «Зорею». Зазначимо, що він із дружиною Сніжаною чекають на поповнення в сімействі.

«Де я проведу відпустку? Слідкуйте за публікаціями в Instagram, звідти все дізнаєтеся», - вирішив зберегти інтригу півзахисник Сергій Сидорчук.

Півзахисник Владислав Калитвинцев звільниться після матчів молодіжної збірної України лише 8-го червня. Залишок часу до відльоту на перший навчально-тренувальний збір Влад або проведе в Києві, або на тиждень вирушить до більш теплої країни.

Залишиться у столиці нашої країни разом із вагітною дружиною й бразильський захисник Данило Сильва - її стан не дозволяє їй здійснювати перельоти. Вони разом будуть готуватися до народження дитини.

Збір у столиці України в середині червня

Нагадаємо, що переважна частина команди збереться в Києві 17-го червня.

У наступні два дні футболісти пройдуть традиційний медогляд, а 19-го червня вилетять на перший передсезонний збір до Австрії.

Футболісти, які задіяні у своїх збірних, приєднаються до команди трохи пізніше. Перший збір триватиме до 3-го липня, а другий - до 23-го.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер