Літній денний табір Dynamo Kyiv Camp-2021 відкриває двері для юних футболістів

Літній денний табір Dynamo Kyiv Camp-2021 відкриває двері для юних футболістів

У понеділок, 26-го липня, на клубній базі «Динамо» у Кончі-Заспі розпочинається робота першого денного літнього табору для дітей з усієї України Dynamo Kyiv Camp-2021.

Координатором проекту виступає директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко, а організатор – голова ГО «Київська ліга дитячого футболу» Володимир Величко.

Юним футболістам надається унікальна можливість навчатися, тренуватися і грати так, як це роблять учні Академії «Динамо» Київ. Традиції в розвитку та освіті молодих футболістів - це саме те, що цінує і чим пишається дитяча Академія ФК «Динамо» Київ. Завдання табору DK Camp – дати футболістам те, чому навчаються гравці Академії «Динамо» - розширення арсеналу технічних прийомів, розвиток швидкісних якостей, вдосконалення індивідуальних якостей юних футболістів та розвиток розуміння тактичних основ футболу. Мета табору - вивести футбольні навички дитини на новий рівень і підготувати його до вступу в топові футбольні академії.

У перший тиждень з 26-го по 31-е липня у таборі займатимуться діти старшої вікової категорії 11-13-ти років, а у другий – з 2-го по 7 серпня – молодші футболісти 8-10-ти років. Заняття у таборі проходитимуть щоденно з 9.00 ранку до 18.00 вечора.

Програма кожної зміни розділена на дві частини - тренувальну і освітньо-розважальну. Активні тренування і унікальна програма навчання футболістів, розроблена Академією «Динамо» в комплексі з цікавими і розвиваючими заняттями дадуть максимальний результат і стануть корисними і цікавими для юних футболістів.

У перший день зранку відбудеться збір учасників та презентація роботи табору дітям та їхнім батькам. Кожен учасник отримає два комплекти тренувальної форми ФК «Динамо» двох кольорів, гетри та кепку. Потім тестування учасників, обід та відпочинок. Далі діти будуть поділені по групам за результатами тестування та поспілкуються із тренерами, маючи змогу задати їм питання. Потім на хлопців чекають тренування, тактичні заняття, закріплення навичок у грі та підбиття підсумків проведених за день тренувань.

Наступні дні також будуть присвячені тренуванням, тактичним заняттям та обговоренню нюансів гри із тренерами з перервою на обід. Також до послуг учасників табору – табірний автобус, який курсуватиме від бази ДЮФШ «Динамо» на Нивках (вул. Салютна, 35) до НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі та назад.

Наприкінці тижня за підсумками збору буде проведено ще одне тестування, виділено час на спілкування із батьками та для показового тренування та спаринг-матчів між дітьми. Завершиться ж табір врученням дипломів, прощанням та від’їздом учасників.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер