Ліцеїсти вболіватимуть за «Динамо»

Ліцеїсти вболіватимуть за «Динамо»

Футбольний клуб „Динамо” спільно з федерацією футболу міста Києва продовжують підтримувати футбольну молодь столиці. Сьогодні, в ліцеї №30 „ЕкоНад”, що в Дніпровському районі міста, відкрито сучасний футбольний майданчик з штучним покриттям та філію Фан-клубу „Динамо”. Тепер учні ліцею „Економічна надія” стали повноправними членами великої динамівської сім’ї та матимуть можливість разом вболівати за улюблений клуб.

Приємні події для ліцеїстів відкриттям футбольного майданчика та Фан-клубу „Динамо” не обмежились. Голова Федерації футболу міста Ігор Кочетов презентував юним спортсменам м’ячі. А віце-президент „Динамо” Вадим Костюченко подарував ліцеїстам динамівську атрибутику, сертифікати на право отримання безкоштовних квитків на домашні матчі за участю клубу та футбольні м’ячі з автографами гравців.

Вадим Костюченко запросив учнів ліцею підтримати „Динамо” 19-го травня в матчі з ФК „Харків”. В свою чергу, футболісти „Динамо” завітають в гості до ліцеїстів та покажуть майстер-клас на подарованому футбольному майданчику.

У рік святкування 95-річчя київського футболу та 80-річчя „Динамо” подарунки для вболівальників на цьому не обмежаться. Чекайте на сюрпризи!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер