U14. “Динамо” - “Аугсбург” (Німеччина) - 2:1. Вольова перемога на старті Abano Football Trophy!

U14. “Динамо” - “Аугсбург” (Німеччина) - 2:1. Вольова перемога на старті Abano Football Trophy!

Нагадаємо, що до групи А також потрапили два італійські клуби, “Ювентус” та “Наполі”. Матчі турніру проводяться на полях стандартних розмірів по 60 хвилин.

З перших хвилин команди сміливо пішли вперед та грали на зустрічних курсах. Гостріше діяли “біло-сині”, проте першою забила німецька команда. Сталося це наприкінці першого тайму. Лукас Брем прийняв м’яч на лівому куті штрафного, пішов на загострення, обвівши захисника, та з гострого кута спрямував м’яч у ворота.

Динамівців такий перебіг подій явно не влаштовував, і вже за три хвилини паритет був відновлений. Результативною виявилася стрімка атака “біло-синіх” зі швидких переходом від оборони до атаки. Грохольський віддав вертикальний пас по лівому флангу на Зоренка, Максим на віражі обійшов захисника, наблизився до воріт та покатив у центр уздовж воротарського майданчика. На дальню стійку вчасно набіг Микита Дзень та відправив м’яч у порожні ворота!

 

На другий тайм підопічні Олексія Дроценка вийшли вже з явним наміром взяти три очки. Динамівці діяли впевнено, хоча і суперник не відступив від своєї гри, подекуди проводячи свої атаки.

На 48-й хвилині чергова атака киян завершилася взяттям воріт. Юрій Михайлів, опинившись із м’ячем перед штрафним, зіграв у “стінку” з Микитою Дзенем, таким чином обрізавши всю захисну ланку суперників, та прийнявши м’яч у районі 11-метрової позначки прямо перед воротами, переграв голкіпера. 

 

“Аугсбург” змушений був іти вперед великими силами, оголюючи тили, чим кілька разів ледь не скористалися динамівці, які вдало вибігали у контратаки. Утім, на завершальній стадії атак нашій команді трохи не щастило, тож інтрига у грі зберігалася до кінця, навіть у компенсовані три хвилини.

Тим не менш, динамівці втримали вольову перемогу. Після гри на центральній вулиці міста відбулася урочиста церемонія відкриття турніру, про яку читайте у окремому матеріалі.

У четвер “Динамо” проведе ще два матчі групового етапу. О 10:30 за київським часом “Динамо” зустрінеться з “Ювентусом”, а о 19:00 поміряється силами з “Наполі”. Дивіться ці матчі наживо на нашому каналі в YouTube.

Abano Football Trophy. Група А. 1 тур.

“Динамо” (Київ, Україна) - “Аугсбург” (Німеччина) - 2:1 (0:1)

Стартовий склад “Динамо”: 23 Гринчук, 3 Балаба, 14 Білоконь, 2 Дзень, 19 Мітько, 20 Гусєв, 11 Грохольський, 26 Михайлів, 21 Педченко, 18 Сизонюк, 10 Зоренко

Запасні: 4 Гаджимурадов, 15 Григораш, 12 Косач, 9 Могилевець, 8 Микитюк, 22 Прокопенко, 17 Цілик, 99 Гунявой, 6 Жовтенко

Голи: 0:1 Брем (25 хв) 1:1 Дзень (28 хв) 2:1 Михайлів (48 хв)

*фото І.Бондаренко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер