Vinnystya Cup. «Динамо» U15 – «Карпати» U16 – 2:2

Vinnystya Cup. «Динамо» U15 – «Карпати» U16 – 2:2

Динамівці почали гру з позиції сили, діючи різноманітно й залучаючи до організації атак усіх футболістів – напевно, за виключенням воротаря. Але перший м’яч влетів у ворота підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка. На 8-й хвилині класний удар від лівого кута штрафного майданчика вдався гравцю «Карпат», який поцілив у дальню дев’ятку – Суркіс у цьому епізоді був безсилий щось зробити.

Поступалися в рахунку «біло-сині» недовго. Уже на 12-й хвилині Калину вдався слаломний рейд із лівого флангу, Влад увійшов до штрафного майданчика й із гострого кута відправив м’яча під поперечину – 1:1.

Динамівці продовжували тиснути на ворота суперника, однак львів’яни діяли в захисті надійно. В одній із рідкісних контратак «Карпати» заробили небезпечний штрафний удар метрах у 25-ти від воріт, однак Суркіс у блискучому стрибку витягнув м’яча з нижнього кута. А перед самою перервою гол-близнюк міг забити Калин, знову прорвавшись до штрафного майданчика з лівого флангу, але цього разу голкіпер «Карпат» урятував свою команду.

Після перерви на полі було багато боротьби, однак із моментами обидві команди не поспішали. Але навіть за такої гри динамівці були ближчими до перемоги. Зокрема, в одному з епізодів Шевченко увірвався до штрафного майданчика по місцю лівого інсайду, але пробив у сітку із зовнішнього боку.

На 56-й хвилині «біло-сині» видали справжній шедевр. Після подачі з кутового Калин п’яткою продовжив політ м’яча, і Лобко з лінії воротарського майданчика невідпорно пробив під поперечину – 2:1. Але втримати мінімальну перемогу підопічним Олексія Дроценка та Павла Чередніченка не вдалося. На останній хвилині карпатівці закинули м’яча вперед, Суркіс вийшов на перехоплення, але програв боротьбу габаритному нападнику, й у підсумку суперник пробив по порожніх воротах – 2:2.

Свій третій матч на турнірі динамівці проведуть цього ж дня проти вінницької «Прем’єр-Ниви», початок – о 16:00.

«Динамо» U15 – «Карпати» U16 – 2:2

«Динамо»: 71. Суркіс, 3. Кузьменко, 17. Нестеренко, 18. Захарченко, 20. Мариновський, 14. Іщенко, 15. Сумка, 19. Пашко, 7. Осипенко, 21. Калин, 11. Пономаренко.

На заміну виходили: 2. Чубов, 22. Шевченко, 4. Кусий, 10. Лобко, 6. Хмельовський.

Голи: Калин (12), Лобко (56) – (8), (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер