»Іллічівець» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

»Іллічівець» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

Олексiй Михайличенко (головний тренер "Динамо"):

- Якщо сказати лише кiлька слiв, то сьогоднi матч получився, по-справжньому, весняним - так ми називаємо такий футбол, в якому присутнi багато браку та неточностей, але є i величезна працездатнiсть з бажанням боротьби. Практично на кожнiй дiлянцi поля у нас була боротьба. Може сьогоднi гра не й не виглядала красивою комбiнацiйно, але, для обох команд, вона була красивою своїм бажанням досягнути результата. Безкомпромiсна боротьба точилася з першої до останньої хвилини. Це - наявнiсть.

При такiй грi важко будь кого видiлiти, бо за таких умов на перше мiсце виходять команднi дiї, командний дух. Так, лише одна з малочисельних контратак, яка нам вдалася, була використана на сто вiдсоткiв Дiого Ринконом i я думаю, стала прикрасою матча. I найголовне, я це чудово розумiю, що саме для нас важливо, що ми здобули необхiдного результату, для того щоб продовжити турнiрнi перегони i боротися за золотi медалi.

- Чим викликана замiна Ринкона у перервi? У першому таймi вiн виглядав, чи не найкращим у "Динамо"

- Ви самi розумiєте, що знiмати Дiого у перервi, начебто вiн випадав з гри, мабуть не було сенсу. У нього було мiкропошкодження i тому вiн не змiг продовжити гру.


Iван Балан (тренер "Iллiчiвця"):

- Поздоровляю динамiвцiв з перемогою. Думаю, що марiупольскi вболiвальники сьогоднi вiдчули, що футбол у їхньому мiстi є, i, на мiй погляд, не можуть нам дорекнути про якесь наше небажання боротися та показати гру, на яку вони очiкували. Дiйсно, була боротьба, але треба взяти до уваги, що ми грали з київським "Динамо".

Пiдготовка до цiєї гри нами велася не зосiм по тому плану, що був намiчений. Свої корективи внесла погода - ми не провели жодного тренування у тих умовах, при яких сьогодя грали. До того ж, за три тижнi вiсiм нашiх гравцiв перехворiли на грип. I, мабуть, i вам було видно, що сьогодня не в свою силу вiдпрацювали на футбольному полi i Бабич, працюючий лише три днi у загальнiй групi, i Сахаров з Тараном.

Так кияни виглядали трохи мощнiшими, нiж наша команда, але наша спрага боротьби i небажання поступитися на жодному клаптику поля, думаю були помiтнi всiм. Щодо пiдсумкового результату, то вiн, мабуть, закономiрний, хоча суперник сповна використав лише один слушний момент, який привiв до нашої поразки. Захисники невдало розташувалися i Ринкон, за рахунок своєї майстерностi та швидкостi принiс результат динамiвцям.

Наостанок, я хочу передати вибачення Миколи Петровича за вiдсутнiсть на прес-конференцiї. Вiн лише сьогоднi з`явився на роботi, бо три днi хворiв на простуду i, навiть, подумували про необхiднiсть його перебування у лiкарнi. Добре, що Бог милував, i все обiйшлося.

Матеріал наданий прес-секретарем "Іллічівця" С. Катричем

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер