ЛОБАНОВСЬКИЙ НАЗАВЖДИ налаштований на перемогу

ЛОБАНОВСЬКИЙ НАЗАВЖДИ налаштований на перемогу

93-хвилинний фільм ЛОБАНОВСЬКИЙ НАЗАВЖДИ вже встиг цього року поїздити по кількох кінофестивалях. Побував він в англійському Шеффілді та канадському Монреалі, на кіноринках у польському Кракові та французьких Каннах. «Пальмових гілок» там фільм не зібрав, але отримав теплий глядацький прийом, непогану пресу та інтерес до себе закордонних прокатників.

Особливі надії творці фільму покладають саме на кінофестиваль у Мілані. Формула його проведення доволі незвична. Його конкурсна програма складена з найкращих теле- та кіноробіт, які вже встигли «покататися» на 18 регіональних фестивалях спортивного кіно на 5 континентах. Тепер у столиці Ломбардії з 16-го до 21 листопада цього року пройде фінал цього своєрідного чемпіонату світу спортивного кіно, телебачення та культури.

- Подія не з пересічних для сьогоднішнього українського кінематографа, – вважає один із авторів фільму Сергій Полховський. – Приємно, що наша робота помічена за кордоном та зможе ще раз заявити світові про те, що в Україні вміють робити кіно. Подвійно приємно буде опинитися серед призерів кінофестивалю в Мілані. Наше місце у списку номінантів дає всі підстави сподіватися на це.

Повернутися з Мілана не з порожніми руками буде особливо доречно, якщо врахувати, що 1-го грудня цього року стартує прокат ЛОБАНОВСЬКИЙ НАЗАВЖДИ в кінотеатрах Києва та країни. Йому, звичайно, буде передувати традиційний передпрем'єрний показ для журналістів та запрошеної публіки.

Детальнішу інформацію про фільм, його учасників та спікерів (серед них – президенти, футбольні зірки, функціонери та інші – загалом більше 20!) та творців можна дізнатися на офіційному сайті фільму www.lobanovskiyfilm.com та в соціальних мережах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер