ЛПМ. 23-й тур. «Олександрія» - «Динамо» – 1:4

ЛПМ. 23-й тур. «Олександрія» - «Динамо» – 1:4

Порівняно з попереднім матчем, переможним проти «Чорноморця» вдома, який відбувся більше двох тижнів тому, Сергій Ребров вдався до ротації стартового складу, зробивши у ньому одразу чотири заміни. Місце у воротах замість Максима Коваля зайняв Артур Рудько, замість Рибалки, Буяльського та Циганкова з перших хвилин на поле вийшли Кадар, Шепелєв та Гармаш.

Оскільки зустрічалися друга та п’ята команди за підсумками першого етапу чемпіонату України, й господарі вже мали досвід того, як відбирати очки у киян, поєдинок очікувався цікавим та напруженим.

Футболісти «Олександрії» вже з перших хвилин продемонстрували серйозність своїх намірів, вийшовши вперед ледь не в першій же своїй атаці. На 2-й хвилині вони створили серйозну неприємність гостям: Огіря отримав м’яча на підступах до штрафного майданчика киян та пробив прямісінько в «дев'ятку» - Рудько виявився безсилим. На куражі олександрійці провели ще кілька гострих атак, але після цього наша команда перехопила ініціативу.

Прикрий м’яч лише розізлив гравців, і вони почали йти вперед агресивно й наполегливо. Хороші моменти були у Антунеша, Ярмоленка, Морозюка, проте втілити їх у бодай один забитий м’яч не вдалося. У той же час олександрійці не втрачали можливостей вибігати в контратаки – тоді у гру доводилося вступати Рудьку.

Вирішальною для киян стала друга половина зустрічі. Після перерви чудовий момент зрівняти рахунок втратив Антунеш, коли Морозюк виконав чергове стандартне положення з району півкола перед штрафним майданчиком, Новак відбив, а Віторіну, опинившись першим на добиванні, з кількох метрів не поцілив у порожні ворота.

Кульмінація зустрічі відбулася з 59-ї до 66-ї хвилини, коли гостям вдалося переломити хід поєдинку на свою користь та забити одразу двічі. Спочатку Бєсєдін, щойно вийшовши на заміну, переправив м’яча у ворота після передачі від Ярмоленка. А згодом Гармаш вдало зіграв на добиванні після потужного удару того ж Ярмоленка. На тому долю зустрічі було вирішено.

У час, що залишився до фінального свистка, Ярмоленко, окрім двох асистів, записав до свого активу ще й два забиті м’ячі. Після того, як Гармаш обікрав захисника на чужій половині поля, Андрій обіграв воротаря та ще одного суперника й закотив м’яча вже в порожні ворота. А у компенсований час Морозюк заробив пенальті, який Андрій упевнено реалізував, встановивши підсумковий рахунок.

Ліга Парі-Матч. 23 тур

«Олександрія» – «Динамо» – 1:4 (1:0).

02.04.2017. м. Олександрія, КСК «Ніка». 5500 глядачів

«Олександрія»: 54. Новак, 4. Огіря (8. Мягков, 75), 5. Бондаренко, 7. Куліш (10. Прийомов, 44), 9. Пономар, 14. Полярус (77.Чантурашвілі, 68), 17. Гітченко, 22. Грицук (к), 26. Шендрик, 27. Старенький, 44. Банада.

«Динамо»: 72.Рудько, 9.Морозюк, 4.Пантич, 24.Віда, 5. Антунеш, 44.Кадар, 8. Шепелєв, 19. Гармаш, 16.Сидорчук (17. Рибалка, 68), 10.Ярмоленко (к), 20. Яремчук (41.Бєсєдін, 57).

Голи: Огіря (2) – Бєсєдін (59), Гармаш (66), Ярмоленко (84, 90+2).

Попереджені: Шендрик (22), Огіря (29), Старенький (35), Чантурашвілі (86) – Бєсєдін (71).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер