Найкращий гравець «Динамо» в 2008 році: Бетао чи Мілевський?

Найкращий гравець «Динамо» в 2008 році: Бетао чи Мілевський?

На офіційному клубному сайті ФК «Динамо» завершилося голосування серед відвідувачів, мета якого – визначити найкращого гравця за підсумками минулого року. Підсумки опитування вболівальників команди дали несподіваний результат. Із результатом 28%, або 8250 голосів, переміг захисник Бетао, який поповнив команду на початку минулого літа. Друге місце посів Артем Мілевський, за якого віддали голоси 26% респондентів (7573). Далі розташувалися Олександр Алієв (15%), Огнєн Вукоєвич (1%) і Пап Діакате (1%).

Все б нічого, коли б не одне «але». Аж до Нового року з великим відривом у голосуванні лідирував Артем Мілевський, а його конкурент Бетао йшов у другій п'ятірці. Ситуація в голосуванні змінилася два тижні тому, завдяки допомозі шанувальників футболу з Бразилії. В пошуках новин про трансфери Клебера і Родріго жителі південноамериканської країни масово заходили на офіційний динамівський сайт, на якому не забули взяти участь у голосуванні. В окремі дні кількість відвідувачів із Бразилії складала більше половини від загального числа заходів. Зайве говорити, за кого віддавали свої голоси патріотичні бразильці. Таким чином, тиждень тому Бетао порівнявся із Мілевським, а незабаром обійшов його, ставши переможцем голосування.

Сумнівів немає, Бетао справді на високому рівні провів минулий рік, став гравцем основного складу «Динамо». На компліменти заслуговує і Мілевський, лідер нападу команди, яскрава одиниця на футбольному полі. Голосування вболівальників уже стало надбанням історії, його результати не перепишеш. Ми ж візьмемо на себе сміливість дещо змінити його формулювання, назвавши Бетао найкращим у «Динамо» за версією бразильських шанувальників футболу. Мілевського ж на перше місце поставили вболівальники з України та інших країн світу.

Зараз обидва футболісти проходять збір у складі «Динамо» в Іспанії і не проти посперечатися за звання найкращого вже в 2009 році.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер