Найкращий гравець березня «Динамо» отримав приз та відповів на запитання вболівальників

Найкращий гравець березня «Динамо» отримав приз та відповів на запитання вболівальників

За підсумками березня найкращим було визнано Андрія Ярмоленка. Нагадаємо, друге місце за оцінками користувачів сайту посів Домагой Віда, а третє – Лукман Аруна.

Сьогодні Андрію Ярмоленко керівником офіційного сайту клубу Олегом Задерновським було вручено приз найкращому гравцю «Динамо» в березні 2013 року.

Андрій подякував усім уболівальникам, які поставили йому за гру високі бали, й відповів на найрізноманітніші питання, які лауреату адресували шанувальники його таланту. Таких за чотири відведених дні набралося більше 300! Автор найкращого запитання – Євген Курдін... виявився на навчанні в Канаді й замість нього за виграними призом прийшов його товриш та вболівальник «Динамо» Павло, який був запрошений на інтерв'ю й поставив від імені переможця виграшне питання Андрію особисто.

- Андрію, якби ти знайшов чарівну лампу Аладіна, які три бажання ти би загадав?

- Я гадаю, що обрав би виконання якихось двох перших бажань, а третє використав би на те, щоб лампа надала мені можливість на ще три бажання (сміється).

Після цього щасливий уболівальник отримав у подарунок фірмову футболку «Динамо» з автографом динамівської 10-ки, яку зобов'язався переслати своєму товаришу за океан.

Андрій, який перебував у чудовому настрої, відповів на всі питання, які стосувалися його кар'єри, планів на майбутнє, смаків та вподобань, а також особистого життя. Наш діалог не залишив осторонь і актуальних питань, зокрема, майбутнього поєдинку, в якому «Динамо» зіграє з луганською «Зорею»:

- До завершення чемпіонату «Динамо» залишилося зіграти шість матчів, і всі вони немов кубкові, оскільки права на помилку немає. Які очікування від найближчого поєдинку в Луганську? Адже в минулому сезоні «Зоря», фактично, позбавила «Динамо» чемпіонства...

- Так, саме так і є. Але зараз для нас не так важливо, «Зоря» це чи будь-який інший суперник – ми просто не маємо права втрачати очки. Звичайно ж, ми розраховуємо здобути в Луганську перемогу, й лише з таким настроєм потрібно туди їхати. Без сумнівів, гравці «Зоря» вийдуть на гру надмотивованими, будуть битися до останнього на футбольному полі. Але нам не потрібно дивитися на них. У нас свої завдання, й ми теж маємо вмирати на полі, але привезти три очки.

- Через дискваліфікацію ти пропускав матч минулого туру проти «Карпат»... Наскільки важко було дивитися матч «Динамо» в ролі глядача?

- Було дуже важко. Я дивився цей матч удома разом із дружиною. Вона, звичайно, багато сміялася, бо я бурхливо реагував на те, що відбувалося на полі – то лаявся на суддю, то ще щось... Для дружини це було дуже незвично.

- Швидше за все, доля другого місця вирішиться саме в очних поєдинках «Динамо», «Дніпра» та «Металіста»...


- Звичайно, я теж так вважаю. Якщо ми підійдемо до цих протистоянь із рівною кількістю очок, то буде справедливо й чесно, якщо друге місце посяде команда, яка набере більше очок саме в цих іграх. Наприклад, якщо ми раптом програємо «Дніпру» та «Металісту» (хоча я, звичайно, сподіваюся, що такого не станеться), і при цьому обставини складуться так, що при цьому ми посядемо друге місце, то я гадаю, що ні в кого від такого досягнення задоволення не буде.

Повне інтерв'ю Андрія Ярмоленка, а також відео версію очікуйте на офіційному сайті «Динамо» найближчим часом.

Уболівальників же команди ми закликаємо активно брати участь у виборі найкращого гравця «Динамо» в квітні місяці, адже приз (на фото) чекає на майбутнього лауреата ваших симпатій!

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото Володимир Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер