«Лугано» випробував поле НСК «Олімпійський»

«Лугано» випробував поле НСК «Олімпійський»

Делегація “Лугано” прибула до Києва в обід, а вже через кілька годин вирушила на НСК “Олімпійський”. Спочатку з представниками ЗМІ зустрілися наставник команди Мауріціо Якобаччі та півзахисник Марко Араторе. У Швейцарії “б’янконері” приймали “Динамо” під керівництвом іншого тренера - Якобаччі очолив “Лугано” півтора місяця тому після провального старту команди в сезоні.

Італійський фахівець зокрема наголосив, що незважаючи на відсутність турнірного значення матчу з “Динамо” для “Лугано”, його команда все одно готується до поєдинку з усією відповідальністю. А Араторе додав, що гра буде цікавою та особливою ще й тому, що швейцарцям нечасто доводиться грати на таких великих стадіонах, як НСК “Олімпійський”.

Після цього гравці “Лугано” мали можливість випробували поле “Олімпійського” в рамках передматчевого тренування. “Б’янконері” приїхали на стадіон двома автобусами, один із яких був призначений для персоналу команди.

У складі “Лугано” до української столиці прибули 19 гравців, 18 із яких увійдуть завтра до заявки на гру. Мауріціо Якобаччі має у своєму розпорядженні двох воротарів - Бауманна та да Косту, а також наступних польових гравців: 

захисників Марича, Дапрелу, Лаванші, Кечкеша, Сулмоні, Яо, Обексера; півзахисників Чрнігоя, Вечея, Ловрича, Гвідотті, Куштодіу та Араторе; нападників Боттані, Сасере, Холендера та Дальмонта.

У Швейцарії залишився основний форвард команди Карліньйош Джуніор, у якого перебір жовтих карток. Крім того, “Лугано” завтра не допоможуть хавбеки Саббатіні, Родрігес і Човіло та нападник Герндт - у всіх ушкодження різного характеру. 

На початку тренування Мауріціо Якобаччі зібрав своїх гравців у центральному колі, щоб провести інструктаж. Після цього футболісти розігрілися, пробігши кілька кіл по периметру поля, а решту з 15-ти хвилин, відкритих для журналістів, провели, граючи у квадрат.

Наступного ранку після матчу з киянами у “Лугано” запланований виїзд до аеропорту та відліт додому.

Нагадаємо, що поєдинок “Динамо” - “Лугано” розпочнеться 12 грудня о 19:55 за Києвом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер