Лукаш ТЕОДОРЧИК: «Мій шлях до збірної лежить через «Динамо»

Лукаш ТЕОДОРЧИК: «Мій шлях до збірної лежить через «Динамо»

Матч виявився для нього знаковим, про що він і розповів нашим польським колегам:

- Травма, біль, операція – це насправді серйозний момент. Найважчий період - реабілітація, повернення до гри. Було важко, адже мені довелося заново вчитися ходити! Це був дійсно тривалий шлях! Коли я повернувся до тренувань із командою, не все відразу вдавалося. Голова хотіла, але тіло ніби ні. Не встигав. Я нервував. Все було складно, хоча я й чудово розумів, скільки не грав. Мені потрібен був час.

Момент розчарування тривав лише хвилину. Не більше! Я мріяв про повернення на ігрове поле! Я увійшов у гру на 64-й хвилині матчу Кубка України, й встигнув навіть забити. Перед зустріччю я мріяв про такий сценарій. Насправді, я не міг собі уявити кращого повернення на поле. Говорячи серйозно, як для першого офіційного матчу після настільки тривалої перерви, який у мене був, насправді, все дуже добре склалося.

Із головним тренером збірної (Адам Навалка – прим.ред.) ми багато спілкувалися, коли в мене була травма. Тренер мене підтримав, й я відчуваю себе частиною його команди. Я знаю, що мені зараз потрібно багато працювати та грати якомога більше в «Динамо». Лише так я можу заслужити на новий виклик до збірної Польщі. Це моя мета та мрія! Мені потрібен ще якийсь час, і я починаю боротьбу за повернення до першого складу. Лише завдяки хорошій грі у клубі, я можу заслужити на повернення до національної команди. Коли ми завоювали путівку до Франції, я радів у роздягальні разом з усіма гравцями, - цитує Теодорчика веб-портал www.laczynaspilka.pl

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер