Лукман АРУНА: «Якщо виконаємо всі вимоги тренера – виграємо чемпіонат»

Лукман АРУНА: «Якщо виконаємо всі вимоги тренера – виграємо чемпіонат»

Але на полі він завжди залишається дуже сконцентрованим. Також вражає впевненість півзахисника в собі та своїх партнерах по команді. В інтерв'ю офіційному сайту Аруна поділився враженнями від зборів та планами на частину сезону.

- Лукмане, що відчуваєш під час підготовчого збору?

- Почуваюся на зборі чудово. Ми всі дуже старанно працюємо на тренуваннях і до матчів із «Валенсією» добре підготуємося.

- Чи легко тобі даються всі тренування? Чи не відчуваєш втому?

- Авжеж, передсезонна підготовка – це тренувальний табір, де часто доводиться відчувати біль під час тренувань, що б ти не робив. Я відчуваю біль так само, як і всі. Але це нормально, адже нам потрібно якомога краще підготуватися до сезону, і без болю тут не обійтися.

- Чи готовий ти завжди виходити на поле в таких умовах, в яких проводилася попередня гра з «Ельфсборгом»?

- Звичайно, адже це моя робота! Якщо тренер скаже мені грати, я буду грати за будь-яких умов та обставин. Єдина умова – я маю бути у своїх бутсах (сміється). Я хочу більше грати – це те, навіщо я тут. Моя мрія – постійно грати за «Динамо» Київ. Моя мрія – допомагати «Динамо» досягати високих результатів.

- Як ти впорався з тестом йо-йо ? Це складне випробування для тебе?

- (Посміхається) Ми здаємо його на кожних зборах, тому я почуваюся нормально. Він допомагає краще підготуватися перед тривалим сезоном. На вихідних між зборами я їздив до Франції побачитися зі своєю дівчиною, переїзд був тривалим. А коли повернувся сюди, пройшов йо-йо тест, і в мене додалося сил для другого збору.

- Віднедавна в тебе з'явився ще один конкурент за місце у стартовому складі - Сергій Сидорчук. Як ти оціниш його перспективи? Як тобі грається з ним разом?

- Вважаю Сергія хорошим гравцем. У нього є цілеспрямованість. Та я ніколи й не думаю погано ні про кого з футболістів нашої команди. Тому що ми – єдине ціле. Хто буде грати, а хто ні, вирішує лише тренер. Сидорчук – рішучий футболіст, сильний морально. Він володіє потрібними якостями, щоб битися за місце у складі. Він, так само як і я, чекає на свій час, свій шанс. І ми можемо досягти того, чого хочемо, одночасно. І я відчуваю, що ми є гравцями на перспективу, тому що ми ще молоді. Грати пліч-о-пліч із Велозу, Гармашем, Оггі – одне задоволення, у нас налагоджене хороше взаєморозуміння.

- Чи чув ти про те, що Стівен Кеші може викликати тебе на матч національної збірної Нігерії, який відбудеться 5 березня?

- Поки я не отримував жодних звісток зі своєї батьківщини. Тому обговорювати це зараз немає сенсу. Якщо мене справді запросять до збірної, тоді вже буду про це думати.

- Якщо тебе таки викличуть на цю гру, що для тебе буде важливішим – ігри з «Шахтарем» та «Чорноморцем» у чемпіонаті, які відбудуться цими ж днями, або можливість проявити себе у збірній?

- Для мене важлива кожна гра. Але я відчуваю, що зараз головний пріоритет для мене – моя команда. І я вірю, що чим краще я буду проявляти себе, виступаючи за клуб, тим більше шансів у мене буде потрапити до національної збірної.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер