Лукман АРУНА: «Радий, що граю в такому клубі, як «Динамо»

Лукман АРУНА: «Радий, що граю в такому клубі, як «Динамо»

- Аруно, ви не з'являлися в останніх кількох матчах. У чому причина?

- Чесно кажучи, навіть не знаю. Ці питання потрібно ставити тренеру.

- Чи стежать тренери збірної Нігерії за вашими виступами? Можливо, хтось із них приїжджав до України на перегляди матчів за вашою участю...

- На жаль, у мене немає таких фактів. У будь-якому разі, зараз усі мої думки пов'язані виключно з виступами за «Динамо».

- Які у вас плани на майбутнє, і як ви розцінюєте свої перспективи в «Динамо»?

- Складно про це говорити. Час покаже. Я ще молодий. Особисто я намагаюся на тренуваннях повністю викладатися, а в матчах, якщо щось не складається, то, як на мене, тільки з причини ще не повного порозуміння із моїми новими партнерами на полі. Адже це був лише перший сезон для мене в команді.

- Який із матчів за цей сезон вважаєте вдалим, а який, можливо, розчарував?

- Всі матчі за моєї участі були вдалими, оскільки ми перемагали. Найбільш невдалий – звичайно, матч проти «Шахтаря». Всі бачили, що там сталося...

- Із ким із одноклубників у вас склалися хороші стосунки – як на полі, так і поза ним?

- У мене хороші стосунки як із співвітчизниками, так і з українськими хлопцями. Багато спілкуюся з Хачеріді, Ярмоленком... Загалом, з усіма партнерами.

- Поділіться своїми враженнями від першого сезону, проведеного в «Динамо»?

- Враження лише позитивні. Зараз я радий, що виступаю за цей клуб, і всі мої думки пов'язані саме з ним. Сподіваюся, що в наступному сезоні в мене буде більше ігрового часу, щоб принести якомога більше користі «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер