Лукман АРУНА: «Вирішальним став перший забитий нами гол»

Лукман АРУНА: «Вирішальним став перший забитий нами гол»

Офіційному сайту «Динамо» (Київ) він так прокоментував поєдинок:

- Грати проти команди другої ліги було непросто, незважаючи на те, що вона нижча рівнем. Коли ми граємо проти звичайних команд, перед матчем переглядаємо відео, вивчаємо суперника, а тут навіть не повністю мали уявлення про силу суперника. Виявилося, це дуже хороша команда, вони добре почали гру. А ось після перерви втратили концентрацію, а ми, навпаки, активізувалися та забили свої м'ячі.

- Найважчою була перша половина гри, коли не вдавалося забити?

- Так, суперник більше грав від оборони, особливо в перші 15-20 хвилин, намагаючись за можливості контратакувати, але, повторюся, їм трохи не вистачило концентрації, й ми скористалися цим, щоб забити м'ячі та досягти успіху.

- Чи можна сказати, що це була гра до першого забитого м'яча?

- Так, абсолютно. Після того, як ми відзначилися вперше на початку другого тайму, у «Шахтаря» гра повністю розладналася, вони виглядали розчарованими.

- Як змінила гру поява на полі Олега Гусєва в другому таймі?

- Він значно загострив гру, допоміг забити перший м'яч, після чого кожне наступне взяття воріт давалося все легше й легше. Саме перше взяття воріт усе змінило.

- Вам також вдалося відзначитися у воротах свердловського «Шахтаря». Що відчували перед тим, як спрямувати м'яча до сітки?

- Ви знаєте, я не вельми аналізую, зможу забити чи ні. Просто, коли в мене є хороша можливість пробити по воротах, я її використовую. Якщо такої можливості немає, я завжди віддам пас партнеру, як це сьогодні зробив Ідейє. З першого разу забити мені не вдалося, але друга спроба виявилася більш вдалою.

- Сьогодні грали кілька футболістів, які мають не так багато ігрової практики в основному складі. Чи важко було взаємодіяти з ними?

- Ні, це не відчувалося. У змаганнях будь-якого рівня важливий кожен матч, кожна хвилина й навіть секунда. Хоч ти граєш проти переможця Ліги чемпіонів, хоч проти команди з другої ліги. Кожна гра за «Динамо» однаково важлива!

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер