Лукман АРУНА: «Виграти Лігу Європи? Немає нічого неможливого»

Лукман АРУНА: «Виграти Лігу Європи? Немає нічого неможливого»

- Як ви оціните свої виступи цього року?

- Я провів його за свій клуб на хорошому рівні, забив кілька вирішальних голів. Протягом року я регулярно потрапляв до основного складу й сподіваюся, що це мені допоможе знову отримати виклик до національної збірної. Я хочу так грати за свій клуб, щоб ще вище поліпшити свій ігровий рівень.

- Є план за кількістю забитих м'ячів?

- Зовсім ні. Я просто хочу якомога краще грати за свій клуб та, за можливості, забивати. Але якщо в мене є можливість віддати гольову передачу, я зроблю це не роздумуючи.

- Повідомлялося, що вам була необхідна операція й ви їздили з цього приводу на консультації до Німеччини. Наскільки ви готові до другої половини сезону?

- Я готовий до тренувального збору «Динамо» в Марбельї для підготовки до другої половини сезону 2013/14. Необхідність в операції відпала, оскільки я більше не відчуваю болю. Я хочу грати якомога більше для того, щоб повернутися до національної команди.

- «Динамо» (Київ) у наступному раунді Ліги Європи буде зустрічатися з «Валенсією». Наскільки великі шанси, що ваш клуб пройде цього іспанського суперника?

- Шанси пройти далі в нас доволі хороші, особливо вони збільшаться, якщо нам вдасться створити хорошу перевагу після першої домашньої зустрічі. Будь-який результат, окрім перемоги, буде розцінено як невдачу. Зараз ми не лідируємо в чемпіонаті України, але, сподіваюся, що в підсумку зможемо завершити чемпіонат на першому місці. Стосовно наших шансів виграти Лігу Європи, то немає нічого неможливого. Зараз це виглядає, як складне завдання, але футбол відрізняється тим, що все може змінитися за секунду й усе буде залежати від нас, якщо ми наберемо хорошу форму в другій половині сезону.

www.completesportsnigeria.com

* переклад та фото © www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер