Лукман АРУНА: «Якщо переможемо «Металіст», повернемося до числа лідерів»

Лукман АРУНА: «Якщо переможемо «Металіст», повернемося до числа лідерів»

- Звичайно, ми очікуємо лише перемоги, особливо після того, як поступилися «Дніпру». Моя думка така: ми маємо наполегливо працювати та робити висновки з помилок, а їх було припущено багато. Якщо вони нас чомусь навчать, ми можемо використати це, щоб перемогти нашого суперника. Вірю, що після невдалого вояжу до Дніпропетровська вдома ми здобудемо необхідні три очки.

- Минулого тижня ви вже зустрічалися з «Металістом». Чи відрізнятиметься, на ваш погляд, гра чемпіонату від кубкової зустрічі?

- У неділю буде жорстка гра. У Кубку грати проти них було нелегко. У Харкові чудова команда, яка грає в якісний футбол, незважаючи на певні проблеми, які в них існують. Та ми цим не переймаємося. Єдине, про що думаємо, – як зіграти протягом 90 хвилин так, щоб перемогти. Щоправда, заради цього кожна команда приїздить до Києва. Якщо переможемо, в нас є чудові шанси повернутися догори, ми й так уже майже там, але маленькі похибки заважають нам прибрати це «майже». Перемога над «Металістом» додасть нам моральних сил та впевненості, щоб перемагати й у наступних матчах.

- Останнім часом ви маєте менше ігрової практики, ніж раніше, чи цей факт вас хвилює?

- Розумієте, я не той футболіст, який багато розмовляє. Вважаю, за мене мають говорити вчинки. Я надаю тренеру вирішувати все, що стосується мене. Якби я  не виконував свою роботу добре – ніколи б не перейшов до «Динамо», та й клуб навряд чи захотів мене придбати. Все, що я можу робити, – це працювати на тренуваннях. Я ніколи не буду питати тренера, чому не граю, або чим він незадоволений. Лише він вирішує, кому грати, й я не маю жодного права піддавати сумніву його рішення, а маю просто прийняти його. Я поважаю його вибір та його слова. Можливо, хтось відкрито висловлює своє незадоволення ігровим часом, але я інший, я не буду скаржитися, натомість намагатимуся використати кожний шанс, кожну відведену для мене хвилину на полі. Звичайно, мені неприємно залишатися на лаві запасних, та що я можу зробити окрім того, що продовжувати працювати? Я впевнений, що мій час точно прийде, в мене буде шанс.

Читайте повну версію інтерв’ю Лукмана Аруни в офіційній програмці до матчу «Динамо» – «Металіст».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер