Луцька осічка

Луцька осічка

Напередодні матчу ніщо не передбачало подібного розвитку подій. Динамівці прибули до Луцьку в найсильнішому складі, в тому, який навесні здобув сім перемог поспіль. Восьму, яка так була потрібна нашій команді напередодні вирішальних матчів за чемпіонський трофей, цього вечора “поховали” на волинській землі.

Приїзд “Динамо” до Луцьку викликав неабиякий ажіотаж у місті. Трибуни стадіону “Авангард” були заповнені майже вщерть і несамовито підтримували своїх улюбленців упродовж всього матчу. Гравці, в свою чергу, віддячили величезним старанням та несамовитою жагою перемогти в кожному ігровому епізоді і у матчі в цілому. Чого не скажеш про динамівців, які сподівалися “на класі” увезти до Києва три очки.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби. Біло-блакитні більше володіли ініціативою, кілька разів небезпечно загрожуючи воротам Гуменюка. Запам’яталася назка ударів Максима Шацьких, які були чи не єдиними порушниками спокою на полі. Незадовільна якість газону заважала динамівцям демонструвати притаманну високу техніку володіння м’ячем. На такому полі набагато впевненіше почували себе підопічні Кварцяного, хоча й їм не вдалося завдати бодай одного небезпечного удару в першому таймі.

За хвилину по перерві черговий прихід до штрафної господарів Гусина закінчився порушенням правил з боку лучан. До одинадцятиметрової підійшов Валентин Белькевич. Білорус пробив сильно по центру воріт, саме в те місце, де знаходився кіпер Гуменюк. Не забитий пенальті сколихнув волинян довести тезу, що очки з Луцька в цьому сезоні жоден з двох претендентів на “золото” не вивезе. У другій половині зустрічі додав активний Василь Сачко. Єдиний номінальний форвард постійно тримав у напрузі Саблича з Гавранчичем і свого господарі, врешті-решт, досягли. У боротьбі м’яч зрикошетив на ніким не прикритого Кривенцова, якій вміло їм розпорядився, спрямувавши копаного під поперечину.

Зрозумівши, що втрачати більше нічого, кияни всією командою пішли на штурм воріт Олександра Гуменюка. Чудову нагоду відзначитись мали Ринкон та Мелащенко, який сильним ударом влучив у поперечину. Захопившись атакою, могли пропустити і динамівці, але невгамовний Сачко цього разу схибив.

Фінальний свисток львів’янина Шандора зафіксував третю поразку “Динамо” в поточному чемпіонаті. Головний конкурент за лідерство “Шахтар” свій матч проти “Кривбаса” виграв, тож відстань між лідерами знову сягнула п’яти очок. Але, навіть не дивлячись на це, головна боротьба ще попереду, в шістьох заключних турах. Сподіваємося, що з поразки будуть зроблені належні висновки і чемпіонська інтрига зберігатиметься до останнього матчу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер