«Львів» - «Динамо»: бомбардирські розклади

«Львів» - «Динамо»: бомбардирські розклади

Загалом у своїй історії протистоянь суперники провели 12 зустрічей у чемпіонаті України. 11 матчів завершилися на користь київського «Динамо», одного разу була зафіксована перемога «Львова» (різниця м'ячів 25:5 на користь «біло-синіх»).

Серед діючих гравців «Динамо» найкращим бомбардиром в очних матчах зі «Львовом» є Віталій Буяльський, на рахунку якого 5 забитих м'ячів.

По два результативні удари у ворота «Львова» серед нинішнього складу «Динамо» на рахунку Дениса Гармаша та Миколи Шапаренка, по одному м’ячу забили Денис Попов, Богдан Лєднєв та Владислав Супряга.

4 м’ячі за киян у ворота «Львова» забив Віктор Циганков, який залишив команду у зимове трансферне вікно, 3 в активі Артема Бєсєсдіна, який нині виступає за «Омонію» на правах оренди. Загалом більше половини м’ячів, а саме 13, забили гравці, які зараз не виступають за «Динамо».

ФК «Львів» останнім часом значно оновив свій склад. Наразі у клубі немає тих гравців, які відзначалися у воротах «Динамо» за львівську команду. Втім, у нинішньому складі є гравець, який забивав у ворота «біло-синіх», виступаючи за іншу команду. 34-річний захисник Олексій Дитятьєв відзначився за «Олімпік» у кубковому матчі з «Динамо» сезону 2014/15.

ГОЛИ ЗА «ДИНАМО» У ВОРОТА «ЛЬВОВА»:

5 – Буяльський;

2 – Гармаш, Шапаренко;

1 – Попов, Лєднєв, Супряга.

ГОЛИ ЗА ІНШІ КОМАНДИ У ВОРОТА «ЛЬВОВА»:

2 - Лєднєв (1 в УПЛ + 1 у Кубку), Супряга;

1 – Кабаєв, Караваєв.

ГОЛИ ЗА ІНШІ КОМАНДИ У ВОРОТА «ДИНАМО»:

1 – Дитятьєв. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер