Аматори не склали конкуренції «Динамо-2»

Аматори не склали конкуренції «Динамо-2»

Учора друга команда «Динамо» провела черговий контрольний спаринг. Оскільки зараз майже всі команди перебувають у відпустці, суперником «Динамо» був обраний представник аматорського клубу – чемпіон Київської області, вишгородський «Діназ».

Поєдинок пройшов, як говориться, в одні ворота. Впродовж усього матчу «Динамо-2» володіло ігровою та територіальною перевагою. Швидкі голи в дебюті першого тайму додали хлопцям впевненості. В подальшому, впродовж матчу, у тренерського складу була можливість награвати різноманітні тактичні схеми та комбінації, але експерименти на перебігу подій не позначились. Результат матчу – 14:0 на користь професіоналів.

«Динамо-2» виступало в такому складі:  Бойко, Допілка, Петров, Федорів, Воронченко, Морозюк, Дедечко (Бутенін, 65), Олійник, Алієв, Воронков (Кравець, 46), Мирзоєв. Голи забивались на будь-який смак. Відзначились Допілка, Морозюк, Алієв, Олійник (усі записали на свій рахунок по «дублю»), Федорів, Кравець, Мирзоєв, Бутенін, Воронков. Вишгородські футболисти також не залишились без забитого голу – щоправда, він був забитий у свої ворота.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер