Цікаві факти домашнього «Бордо»

Цікаві факти домашнього «Бордо»

Жирондинці здобули вісім перемог, шість разів зіграли внічию та двічі програли. Різниця м'ячів 21:13. До вашої уваги всі домашні матчі підопічних Франсиса Жийо в поточному сезоні з результатами, складами та короткими коментарями до кожного з них.

19.08.2012. Чемпіонат Франції. 2-й тур

«Бордо» – «Ренн» – 1:0 (0:0)

Гол:
Обраньяк (75)

«Бордо»: Каррассо, Сіані, Обраньяк (Жюссьє, 83), Л.Сане, Бен-Хальфаллах, Гуффран (Дьябате, 67), Севе (Морис-Беле, 58), Маріано, Сертик, Планюс, Тремулінас.

Якщо жирондинці розпочали чемпіонат із перемоги, то «Ренн», навпаки, поступився. Тому обидві команди були налаштовані на перемогу. Незважаючи на це, глядачі спостерігали доволі «суху» гру в обох таймах. Єдиним влучним ударом відзначився Обраньяк.

30.08.2012. Ліга Європи. Раунд плей-офф. Повторний матч

«Бордо» – «Црвена Звєзда» – 3:2

Голи:
Гуффран (53), Жюссі (71), Гуффран (90+3, з пенальті)

«Бордо»: Каррассо, Сане, Планюс (Севе, 71), Енрике (Плашил, 70), Маріано, Жюссі (Маранж, 73), Обраньяк, Гуффран, Сертик, Морис-Беле, Тремулінас.

Зігравши 0:0 у Белграді, рахунок 2:2, який засвітив на табло гравець «Црвени Звезди» Мікич на 90-й хвилині, цілком влаштовувала гостей. Але на третій із п'яти компенсованих хвилин голкіпер сербів порушив правила у власному штрафному майданчику проти Обраньяка. Рефері без вагань призначив пенальті, який влучним ударом реалізував Гуффран та вивів свою команду до групового турніру Ліги Європи.

02.09.2012. Чемпіонат Франції. 4-й тур

«Бордо» – «Ніцца» – 1:1 (0:0)


Гол: Севе (86)

«Бордо»:
Каррассо, Обраньяк (Севе, 78), Сане, Н'Гемо, Гуффран, Жюссьє (Енрике, 66), Плашил (Сертик, 72), Морис-Беле, Маріано, Планюс, Тремулінас.

Після важкого протистояння з «Црвеною Звездою» в Лізі Європи та ПСЖ у чемпіонаті Франції, Франсису Жийо вдалося по-бойовому налаштувати своїх підопічних на черговий матч першості. Настільки по-бойовому, що вже на 64-й хвилині за удар в обличчя поле залишив Сане. Тим не менш, навіть удесятьох «Бордо» спромігся забити наприкінці зустрічі. Здавалося, що перемога вже нікуди не дінеться, але на другій компенсованій хвилині помилка Гуффрана призвела до контратаки «Ніцци» та голу Траоре – 1:1.

20.09.2012. Ліга Європи. Груповий турнір. Група D

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер