Люсьєн Фавр: «Будемо намагатися вийти на більш високий рівень»

Люсьєн Фавр: «Будемо намагатися вийти на більш високий рівень»

- Ми програли дуель із «Динамо» ще в першому матчі. А сьогоднішня гра показала, що нам не вистачило певних якостей, щоб дотиснути суперника й схилити чашу терезів на свою користь. Так, був момент у матчі, коли здавалося, що перемога близька, але ми трохи не дограли, трохи не дотиснули. Нам не вистачало активної гри як на флангах, так і в півзахисті. Все це разом узяте й призвело до такого результату. Його потрібно приймати таким, який він є. Ми будемо намагатися підтримувати позитивний настрій.

Не треба забувати, що «Борусія» дуже довго не виходила до єврокубків, а в минулому сезоні нам вдалося це зробити, посівши четверте місце в чемпіонаті Німеччини. Попереду на нас чекає багато важливих ігор, тому що потрібно продовжувати працювати над злагодженою грою команди. У нас є про що думати й на чому концентруватися. Звичайно, ми будемо намагатися вийти на більш високий рівень. Наголошую, «Борусія» дуже довго не грала в Європі, цілих 16 років. Тепер нам потрібно дуже багато працювати, щоб протриматися на цьому рівні.

- Що з вашої установки на цю гру не вдалося виконати?

- У цій грі нам більше вдалося, ніж не вдалося. Наприклад, це загальний контроль м'яча, який перебував на позначці 62%. Наша команда достатньо тривалий час чинила відчутний тиск на «Динамо». Гадаю, що в цій грі нам вдалося доволі серйозно контролювати суперника. Тим не менш, бажаю «Динамо» подальших успіхів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер