Люсін та Андрейко зіграли зі Україну U16 проти Естонії на Турнірі розвитку УЄФА

Люсін та Андрейко зіграли зі Україну U16 проти Естонії на Турнірі розвитку УЄФА

У четвер, 25 квітня, юнацька збірна України U16 (футболісти не старші 2008 року народження) зіграла другий матч на Турнірі розвитку УЄФА, що проходить в Естонії.

Після поразки по пенальті від одноліток із Північної Ірландії підопічні Юрія Мороза зустрічалися з господарями турніру та здобули впевнену перемогу – дубль у першому таймі записав на свій рахунок форвард «Руха» Мустафаєв, після перерви відзначився захисник «Шахтаря» Милокост.

У грі взяли участь і два представники «Динамо» – півзахисник Павло Люсін та нападник Іван Андрейко з'явилися на полі по ходу другого тайму.

Естонія (U-16) — Україна (U-16) — 1:3

Україна (U-16): Костенко, Залипка (Уманський, 68), Мельник (Бойко, 80), Зудін (Меньшиков, 50), Шелепінський (Балакай, 46), Милокост (Піскун, 80), Кройтарь (Люсін, 68), Костюк, Кутья, Корж (Зубрій, 46), Мустафаєв (Андрейко, 68).

Голи: Аламаа (72) — Мустафаєв (14, 30), Милокост (62).

У заключному турі «жовто-сині» зіграють 28 квітня (початок – о 11:00) проти одноліток із Люксембургу. Аби посісти перше місце за підсумками турніру, нашій збірній потрібно перемагати – або в основний час, або в серії пенальті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер