Маграо та Хачеріді відзначаються, Ель Каддурі повертається

Маграо та Хачеріді відзначаються, Ель Каддурі повертається

Без більш ніж дюжини гравців, які роз’їхалися до лавнаціональних та молодіжних збірних, «Динамо» продовжує готуватися до найближчого офіційного матчу, проти криворізького «Кривбасу». У п’ятницю на базі в Кончі-Заспі футболісти, які залишилися в розпорядженні Юрія Сьоміна, до яких приєдналося кілька молодих гравців, провели зустріч проти молодіжного складу. За відсутності Олександра Хацкевича, який поїхав до збірної України, молодіжний склад до гри готував Валентин Белькевич.

Протримавшись десять хвилин і безуспішно намагаючись пройти оборону, складену з досвідчених футболістів Сильви, Хачеріді, Бетао та Маграо, динамівські резервісти пропустили перший м’яч. Хороший удар вийшов у Маграо, який з лінії штрафного майданчика спрямував м’яча до кута воріт Тимофеєва.

Наступне взяття воріт сталося у другому таймі, коли після сольного проходу до штрафного майданчика відзначився Швидкий. А остаточний рахунок, вийшовши віч-на-віч із воротарем, встановив Хачеріді, якого було переведено після перерви з центру захисту до півзахисту. Ще в одному епізоді після подачі кутового команду резервістів врятувала поперечина.

Зазначимо, що весь матч провів Бадр Ель Каддурі. «Відчуваю, фізично ще важко відіграти весь матч», – зізнався Бадр. А Михалик, Мілевський, Калитвинцев та Богуш, які все ще перебувають у лазареті, тренувалися на сусідньому полі під керівництвом Олега Лужного та Вінченцо Пінколіні.

Команди провели зустріч у таких складах:

«Динамо»:
Кичак, Данило Сильва, Бетао, Юссуф, Хачеріді, Маграо, Ель Каддурі, Пивовар, Савченко, Раджабов, Швидкий.

«Динамо» (молодіжний склад): Тимофеєв, Балан, Гарбар, Лухтанов, Акубардія, Боровик, Єфремов, Бельгазуані, Фароян, Да Сильва, Котляр.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер