«Маккабі» пробуде в Києві три дні

«Маккабі» пробуде в Києві три дні

Прибуття команди та офіційних осіб клубу чартерним рейсом до аеропорту «Бориспіль» заплановане о 22.55.

Пройшовши митний контроль, перша команда вирушить до центру Києва, де розквартирується у п'ятизірковому готелі Hyatt. Юнацька же команда U-19 зупиниться на найближчі три дні в готелі «Опера», який також знаходиться в центрі міста.

Наступного дня, у вівторок після обіду, головний тренер «Маккабі» Славіша Йоканович та гравець команди вирушать на регламентну передматчеву прес-конференцію, яка розпочнеться о 16.30, а потім команда в повному складі проведе тренування на полі майбутньої битви - НСК «Олімпійський». Її початок запланований на 17.00.

На занятті гостям знадобляться 20 офіційних м'ячів, двоє переносних воріт плюс двоє стаціонарних воріт. А в роздягальні: 3 масажних столи, фліпчарт із фломастерами, 50 кг. льоду в кубиках, а також мінеральна вода в пляшках, свіжі фрукти (виноград, банани, яблука, груші), сухе печиво або бісквіти, чай, кава, лимон, цукор, вершки, пластикові тарілки, склянки й ложки.

Увечері того ж дня відбудеться традиційна офіційна вечеря з представниками «Динамо» та делегатом УЄФА.

Уранці в день гри в конференц-залі НСК «Олімпійський», як завжди, відбудеться передматчева нарада за присутності представників команди-суперника, делегата УЄФА, суддівської бригади, суддівського спостерігача, адміністрації стадіону, міліції, медичної служби.

На гру команда «Маккабі» виїде з готелю за дві години до стартового свистка. Жодних незвичних вимог у ізраїльської команди немає - в роздягальні має бути те ж саме, що й напередодні, лише більше води.

Після завершення матчу гості повернуться до готелю Hyatt, а наступного дня, в середу опівдні, запланований виліт усієї делегації чартерним рейсом з аеропорту «Бориспіль» до Тель-Авіву.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер