»Маккабі» проведе у Києві два тренування

»Маккабі» проведе у Києві два тренування

У понеділок опівдні «Маккабі» – суперник «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи – прибуде до Києва. З аеропорту футболісти і тренери візьмуть курс до готелю «Хаятт».

Давно суперники «Динамо» не приїжджали до Києва за два дні до гри. Судячи з усього, команда з Тель-Авіва вкрай серйозно ставиться до майбутньої зустрічі, хоча з турнірної точки зору вона мало що значить. Зате важлива для Ніра Левіна, який нині виконуює обов'язки головного тренера команди, але напевно має види на тривалу співпрацю з клубом. У понеділок ввечері «Маккабі» проведе тренування на одному з полів Києва, для вболівальників і преси воно буде закрите.

У першій половині вівторка у розкладі «Маккабі» значиться вільний час. Цілком можливо, гравці та тренери прогуляються довколишніми вулицями, насолодяться красотами соборів. О 20:00 на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського у «Маккабі» розпочнеться тренування, за півгодини до якої Нір Левін та один з гравців проведуть прес-конференцію. У райдері ізраїльтян вимоги самі звичайні – одні переносні ворота, три масажні столи, вода, чай, кава. Обов'язково повинні бути 40 бананів і 15 кілограм льоду в кубиках. Увечері вівторка в одному зі столичних ресторанів відбудеться офіційна вечеря за участю представників «Динамо», «Маккабі» та офіційних осіб УЄФА.

У середу «Маккабі» готується до матчу з «Динамо», який розпочнеться о 20:00 на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського. Додатково до базового переліку гості попросили 15 пледів. Мабуть, щоб тренерам і гравцям, які залишаться в запасі, не було холодно сидіти на лаві. Після гри «Маккабі» повертається до готелю, виліт до Тель-Авіва заплановано на четвер 13:50.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер