Максим Дячук: «Відчуваю довіру тренерського штабу»

Максим Дячук: «Відчуваю довіру тренерського штабу»

Після підписання п’ятирічного контракту із «Динамо» центральний захисник Максим Дячук поділився враженнями від приємної події у коментарі журналісту офіційного клубного сайту:

- Я дуже радий підписати контракт із таким великим клубом, буду від себе робити усе можливе та докладати максимум зусиль, щоб бути корисним команді. Вдячний тренерському штабу та керівництву клубу за виявлену до мене довіру. Обіцяю викладатися на усі 100% в іграх та тренуваннях.

- Які особисті та командні цілі ставите перед собою на майбутній збір та новий сезон?

- Для команди – це завжди найвищі результати, і ми будемо старатися повернути золоті медалі чемпіонату та Кубок України до Києва. Для цього витискатимемо із себе максимум. А що стосується особистих цілей – хочу прогресувати, порівняно з минулим сезоном, тому що знаю, що припускався помилок, як великих, так і дрібних. Працюватиму над тим, щоб їх виправити та зробити правильні висновки.

- Після повернення з оренди в «Олександрії» взимку ви одразу стали гравцем основного складу, чи відчуваєте довіру тренерського штабу?

- Так, я дійсно, відчуваю довіру, і вдячний тренерам за це. Наставники дуже багато мені дають у футбольному плані, я прислухаюся до їхніх порад. Майже після кожної гри ми проводимо бесіди, є теоретичні заняття тощо. Крім того, тренери підходять та багато підказують особисто – і вказують на помилки, і підкреслюють хороші моменти.

- Позиція центрального захисника дуже відповідальна, а помилки помітні. Збори – це найкращий період, щоб підвищити свій рівень гри та навчитися чомусь новому?

- Збори саме для цього і потрібні – щоб ми тренувалися, готувалися та відпрацьовували свої навички, покращували здібності та втілювали це в офіційних матчах. Під час майбутніх зборів, як я вже казав, буду працювати над виправленням помилок, яких припускався минулого сезону, та недопущенням їх у майбутньому.

- Вже відомі кілька суперників в Австрії, це добре, коли планується багато контрольних поєдинків?


- Матчі – звісно, це не тренування, у спарингах більше відповідальності, адже на поле переноситься те, що награється та напрацьовується на тренуваннях. Це дуже важливо. Ми не розділяємо матчі за статусом – товариський, тренувальний чи ще якийсь. Кожен поєдинок – це дуже відповідально.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер