Максим Кучерявий: «Для перемоги різниця забитих та пропущених м’ячів важлива»

Максим Кучерявий: «Для перемоги різниця забитих та пропущених м’ячів важлива»

Нападник «Динамо» U16 Максим Кучерявий поділився враженнями від турніру Ruh Cup та прокоментував дві перемоги його команди з великим рахунком у третій день змагань:

- Ми стараємося у кожному матчі викладатися на повну з перших секунд і до останніх. Так, це непросто, але ніхто не казав, що тут буде легко. У будь-якому випадку, цей досвід піде нам на користь.

- У сьогоднішніх двох матчах ви намагалися забезпечити якомога більшу різницю забитих і пропущених м’ячів – таким було завдання тренерів, чи це власна ініціатива хлопців?

- Скоріше, наша ініціатива, адже тренери на перше місце ставлять не перемогу у турнірі, а прагнуть навчити нас грати у футбол. Але, звичайно, перемога для всіх буде приємною, усі хлопці хочуть виграти ці змагання, тому ми зібралися та постаралися забити якомога більше. Для перемоги різниця забитих та пропущених м’ячів важлива.

- Завтра матч із «Шахтарем» буде вирішальним у боротьбі за призові місця, наскільки він для вас принциповий?

- Будемо серйозно налаштовуватися та віддамо усі свої сили на полі завтра. Це, дійсно, буде вирішальна гра, ми з хлопцями докладемо усіх зусиль, щоб перемогти та повернутися назад до Києва із кубком.

- Сьогодні команда забила багато м’ячів, але тобі відзначитися голом не вдалося. Не щастило?

- Завжди є, над чим працювати. Я не буду шукати виправдань, мовляв, поле не рівне чи погода спекотна. Грають дві команди, усі в однакових умовах, усім однаково важко. Буду приділяти більше уваги створенню та реалізації моментів, адже завжди є, куди рости. Ці навички мають бути добре відпрацьовані у нападника.

- Ви вже зустрілися із шістьма суперниками із семи, з якими командами було цікавіше?

- Складно когось виокремити, адже усі команди на турнірі хороші. Можу сказати, що академія «Руху» - сильний суперник, також налаштовуємося, що завтра буде важко із «Шахтарем». Учасника, який би сильно виділявся на фоні усіх інших, я не бачу.

- Які у вас побутові умови на базі «Руха»? Чи подобається інфраструктура?

- Так, нас усе влаштовує. Тут є усе, щоб грати у футбол. Усе для нас – потрібно лише виходити та показувати хороший, якісний футбол. Мені усе подобається – і проживання, і харчування, і інші умови. Все добре.

- Триває процес формування «Динамо» U16 перед початком чемпіонату – колектив поповнили кілька новачків, крім того, команду очолив новий тренерський штаб. Чи вже усі звикли один до одного?

- Турніри, в яких ми беремо участь, - і пам’яті Андрія Гусіна, і Ruh Cup – якраз і потрібні для того, щоб ми об’єдналися, адаптувалися та потім добре виступали в офіційних матчах чемпіонату України ДЮФЛ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер