Максим Бойченюк: «Тренери сказали брати ініціативу на себе і завдавати ударів»

Максим Бойченюк: «Тренери сказали брати ініціативу на себе і завдавати ударів»

- Ми задоволені, що вдалося виграти обидва матчі, правда у другій половині матчу з ФК «Мінськ» не все виходило, але ми намагалися виконати установку тренерів. Перший поєдинок вийшов важчим, латвійці краще грали в обороні, ця команда більш закрита. Але ми до останнього вірили, що вдасться перемогти. Відчувалося, що гол назрівав, нам був дуже потрібен цей один м'яч. Ми створили багато моментів, зокрема, небезпечно головою пробивав Кремчанін, але м'яч не йшов у ворота.

Мій забитий м'яч? Тренери сказали кожному гравцеві брати ініціативу на себе, не соромитися завдавати ударів. Коли до мене відлетів м'яч, побачив вільний простір, прийняв його і пробив, вийшло – влучив. А білорусам багато забив Дзень, він дуже хотів відзначитися ще з першого матчу, але не виходило. Усі хлопці його підтримали і постаралися створити для нього моменти, які Микита реалізував. На той час ми вже пристосувалися до манежу, покриття, відскоку м'яча і т.д.

Загалом можу сказати, що сьогодні ми зустрічалися з хорошими командами, з ними було цікаво грати. Завтра - останній матч групового етапу, нам би хотілося перемогти і вийти до чвертьфіналу з першого місця в групі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер