Максим КАЗАКОВ: «Мали грати зосереджено та щільно із суперниками»

Максим КАЗАКОВ: «Мали грати зосереджено та щільно із суперниками»

- З «Карпатами», звичайно, складніше на виїзді, але й сьогодні вони спричинили нам проблеми. Гості грали у три захисники, а ми не звикли до такої схеми, тому було важко. Ще сонце та спекотна погода вплинули. Добре, що забили м'яч у першому таймі й потім протрималися до кінця. Весь час потрібно було бути зосередженими, постійно перебували в напрузі. У перерві тренери нас попередили, щоб ми були максимально сконцентрованими, особливо коли виникали моменти в нашому штрафному майданчику. Просили не порушувати правила й дуже щільно грати із суперниками.

Що стосується моєї заміни, то нещодавно в мене була травма. Сьогодні кілька разів ударили в це місце - було дуже боляче. Але я зроблю необхідні процедури, й усе буде гаразд. А в попередніх матчах із першої команди давали Микиту Корзуна, тому я виходив лише на заміну, зі здоров'ям було все гаразд.

Ми дуже сильно хочемо захистити своє чемпіонство цього року, й завоювати другий титул поспіль. Для цього залишилося виграти два матчі. Ми будемо прагнути це зробити ще до очної зустрічі з «Шахтарем», але в той же час «гірників» теж хочеться обіграти вдруге. Тож розслабленості в будь-якому випадку не буде.

«Олімпік»? Вони в наступному турі приймають нас на штучному газоні, з цим є своя складність, оскільки там грати неприємно. Крім того, попередній матч у них удома ми зіграли внічию, тоді також було дуже важко. Я не грав через травму, але хлопці розповідали, що матч був дуже важким. І через поле, і через те, що суперник непогано на нас налаштувався.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер