Максим КАЗАКОВ: «Усе було в наших руках»

Максим КАЗАКОВ: «Усе було в наших руках»

- Навіть не знаю, що сталося у другому таймі. Напевно, розслабилися. Така ж сама гра і результат були в одному з минулих матчів із «Карпатами», коли по ходу зустрічі ми вели 2:0, начебто все виходило, потрібно було лише довести матч до логічного кінця, але в підсумку також зіграли внічию 2:2. Може, не пощастило трохи, а в іншому самі винні, адже гольові моменти привезли собі самі. Могли спокійно забирати з Полтави три очки.

Характер у нас є, просто, повторюся, розслабилися, стали грати по рахунку, думали, що 2:0 - це вже перемога, а господарі з самого початку, як почали нас пресингувати, не дивлячись на те, що ми швидко забили, так і не припиняли до фінального свистка. У них високі хлопці, в основному грали через довгі передачі. У нас же гравці трохи нижче ростом, тому було важкувато. Крім того, ми часто програвали підбори, у чому також винні самі. А суперник підбирав м'яч, робив довгі передачі, виходив з-під нашого пресингу, це і призвело до пропущених м'ячів. Молодці, вітаю їх з одним заробленим очком.

Після гри тренери сказали, що все було в наших руках, що слід було відштовхуватися від результату. Навіть, якщо наших футболістів накривали, ми теж могли грати через довгі передачі, як і вони. На жаль, ми не реалізували свої моменти, хоча у нас і було багато виходів, які слід було втілювати в забиті м'ячі. Якби забили ми в цих моментах, рахунок був би 3:0 або 4:0, що зняло б усі питання про переможця.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер