Максим КОВАЛЬ: «Функції воротаря не обмежуються парируванням м'ячів»

Максим КОВАЛЬ: «Функції воротаря не обмежуються парируванням м'ячів»

Блискуче провівши цей відрізок сезону, молодий воротар команди випередив досвідчених півзахисників Олега Гусєва та Мігеля Велозу, діючи надійно й залишивши у трьох із чотирьох матчів  свої ворота «на замку».

Дякуємо кожному, хто взяв участь в оцінюванні гри наших футболістів та пропонуємо поставити питання найкращому динамівцю місяця. Свої питання Максиму Ковалю Ви можете відправляти до 19 травня на e-mail:
[email protected]

Найкраще з ваших питань, яке обере Максим, буде відзначене у вигляді призу з його автографом, який отримає автор. Поки ж найкращий гравець квітня у складі «біло-синіх» подякував уболівальникам за визнання та відповів на кілька питань офіційного сайту.

- Я завжди особисті амбіції ставлю на другий план, а подібне визнання, безумовно, приємне, але не більше того,
розповів Максим клубному сайту.  Для мене головне, щоб моя команда боролася за чемпіонство, успішно виступала в Лізі чемпіонів. Усе інше выдходить на другий план. Також усім вболівальникам хочу подякувати за довіру.

- Особисто до своїх дій у проведених матчах маєте претензії?

- Залишаюся задоволений своєю грою, коли по воротах не завдано жодного удару. Функції воротаря не обмежуються парируванням м'ячів. Потрібно вміти правильно підказувати партнерам, керувати захистом. Тоді загрози твоїм воротам і не виникне.

- Довіра збоку Олега Блохіна додає впевненності?

- Довіра тренера має велике значення, завдяки чому молоді футболісти прогресують. Відчуваючи її, викладаєшся на полі на 100 відсотків. Постійно розумієш, що підвести тренера не маєш права, робиш усе можливе, щоб він залишився задоволеним тобою.

- У травні «Динамо» залишилоя провести два матчі. Настільки швидкий фініш сезону засмучує чи радує?

- Футбол для мене
життя. І коли починається відпустка, почуваюся трохи незвично, адже немає можливості займатися улюбленою справою. У той же час потрібно добре відпочити, набратися сил перед новим сезоном. Все це невід'ємна частина кар'єри футболіста.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер