Максим Коваль та Микита Корзун зіграють проти зірок кіберспорту

Максим Коваль та Микита Корзун зіграють проти зірок кіберспорту

Щоб зрівняти сили і з'ясувати, хто ж крутіше грає у FIFA 17 на PS4, матчі проходитимуть у форматі 2х2. До однієї з команд увійдуть двоє футболістів, а до іншої - двоє кіберспортсменів.

Крім того, зіграти з зірками футболу зможуть і глядачі - до 10 липня пройде попередня реєстрація, і всі, хто встигне записатися, зможуть побачити шоу-матч прямо на стадіоні й навіть вийти на віртуальне поле, зігравши з відомими «динамівцями». Всім, хто бажає взяти участь у цьому нестандартному заході, варто додати посилання на реєстрацію в закладки і поставити нагадування на смартфон, адже кількість місць обмежена! Вболівальники, які не потраплять на стадіон, зможуть побачити онлайн трансляцію матчу на YouTube-каналі RUHA.

Також для глядачів заплановані конкурси, у яких найактивніші учасники зможуть виграти ігрові гарнітури, миші та килимки.

Відзначимо, Руслан «Ruha» Сорока та Віталій «labotryas» Муха - українські кіберспортсмени, які спеціалізуються саме на іграх серії FIFA і нещодавно стали гравцями кіберспортивного підрозділу київського «Динамо». При цьому Віталій - чемпіон України з FIFA 17 і триразовий володар Кубка Києва у складі команди з цієї дисципліни.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер