Максим Коваль отримав приз найкращому гравцю «Динамо» у квітні!

Максим Коваль отримав приз найкращому гравцю «Динамо» у квітні!

Після кожного матчу «біло-синіх» відвідувачі офіційного сайту мають можливість поставити оцінки за гру всім футболістам, які брали участь у матчі. Потім бали сумуються, формуючи загальний рейтинг кожного гравця за місяць.

Найкращий сумарний показник за чотири матчі, які «Динамо» провело у квітні (проти «Шахтаря», «Карпат», «Зорі» та «Дніпра»), отримав голкіпер Максим Коваль.

Протягом відведеного часу вболівальники мали можливість поставити лауреату всі їхні запитання. Як і у випадку з Андрієм Ярмоленком місяць тому, на адресу Максима надійшла велика кількість не лише питань, але й подяк за гру, всіляких побажань та зізнань.

Перед фотосесією, відеозйомкою та записом інтерв'ю з питаннями, що надіслали вболівальники «біло-синіх», Максим отримав із рук керівника офіційного сайту ФК «Динамо» (Київ) Олега Задерновського приз, що призначався йому як найкращому гравцю клубу у квітні 2013 року.

Питання були найрізноманітніші: про футбол, кар'єру, воротарську спеціалізацію, особисте життя, захоплення та пристрасті. Вболівальник, а цього разу ним стала вболівальниця, яка вигадала найцікавіше та неординарне запитання Анастасія Лазебна, отримала можливість бути присутньою на запису інтерв'ю, поставити своє питання самостійно та отримати особисто з рук футболку з автографом лауреата.

Насті 20 років, вона мешкає в Харкові, навчається на референта-перекладача, та готується незабаром отримати диплом бакалавра. Ставши переможцем та дізнавшись про можливість побувати на врученні призу найкращому гравцю місяця своєї улюбленої команди та поставити йому своє запитання особисто, вона приїхала до Києва. Отже, слово для запитання Насті та відповіді Максима.

- Уявіть, що у вас є машина часу й можливість один раз побувати в минулому та зіграти знову будь-який матч або прожити знову будь-який момент свого життя. Який би це був матч або момент?

- Якби в мене була машина часу, то спочатку я спробував би виправити ту помилку, якої я припустився у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів із «Аяксом», що завершився для нашої команди поразкою. Мені тоді було дуже прикро, адже це був перший рік мого перебування в «Динамо», й дуже хотілося потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів.

Найближчим часом чекайте на нашому сайті відповіді найкращого гравця «Динамо» у квітні 2013 року Максима Коваля на запитання, які йому надіслали вболівальники «Динамо» з усіх куточків України та не тільки. З них ви дізнаєтесь: із ким у команді найбільше товаришує Максим, що плутав щодо нього цілих три місяці Юрій Сьомін, як він ставиться до загального військового обов'язку, кого б він узяв із собою на безлюдний острів та яка його найзаповітніша мрія в житті...

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер