Шацьких серед претендентів на звання кращого гравця Узбекистану

Шацьких серед претендентів на звання кращого гравця Узбекистану

Троє гравців збірної Узбекистану претендують на звання кращого футболіста країни 2007 року. Це Максим Шацьких («Динамо», Київ); Сервер Джепаров («Пахтакор») і Виталій Денисов («Дніпро», Дніпропетровськ). Лише один із цих футболістів стане лауреатом року, що минає.

Опитування серед журналістів, проведене прес-службою Федерації футболу Узбекистану до 11 грудня показав, що саме один із цих трьох гравців стане кращим футболістом цього року.

Безперечно, усі троє домінантів гідні звання кращого.

Максим Шацьких не провів за «Динамо» яскравий сезон, але в складі збірної, у всіх матчах, на які він викликався, Шацьких зіграв досить упевнено.

Сервер Джепаров проявив себе з кращого боку цього сезону, як у збірній так і в складі «Пактахору». За відсутності Максима Шацьких у національній команді, саме Джепаров взяв на себе відповідальність капітана команди. Окрім того, Сервер провів більше за всіх матчів за збірну у 2007 році.

Віталій Денисов своєю красивою грою запам’ятався як спеціалістам, так і вболівальникам футболу. Незважаючи на дуже щільний сезон, Денисов проявив себе на відмінно в олімпійський і національній збірних Узбекистану, а також зміг закріпитись в основному складі «Дніпра».

Лауреати 2007 року будуть оголошені 28 грудня в ресторані «Навруз», де пройде гала-вечір Федерації футболу Узбекистану, присвячений підсумкам року, що минає.

Прес-служба Федерації футболу Узбекистану

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер