Максим Шацьких: “Мені все рівно, з якою командою грати в Лізі”

Максим Шацьких: “Мені все рівно, з якою командою грати в Лізі”

Забивати вирішальні м’ячі найкращому бомбардиру динамівців Максиму Шацьких не звикати. У матчі з загребськими одноклубниками форвард відзначився на першій хвилині другого тайму, остаточно розбивши надії господарів на позитивний підсумок за сумою двох матчів.

-Гол забили у результаті швидкої контратаки, - бере слово Максим. – Ледь розпочався другий тайм, Гусєв на правому фланзі отримав м’яч від Гавранчича, обійшов оборонця і пробив. Голкіпер парирував несильний удар Олега, але я першим встиг на добивання і переправив м’яч уже в практично порожні ворота.

-Що відчув після фінального свистка?
-Ми виконали нелегке завдання, потрапивши до групового турніру Ліги чемпіонів. Суперник був дуже серйозним, і за найменшу його недооцінку нам довелось би дуже дорого заплатити. На щастя, цей етап вже позаду.

-У якому матчі з хорватами тобі було важче грати?
-Перший домашній поєдинок змушував нас йти в атаку, забивати. Не можу сказати, що гандикап у два м’яча після київського матчу автоматично робив нас переможцями пари. Це дуже слизький рахунок, який залишає команді-супернику непогані шанси пройти нас за сумою двох зустрічей. Перед нами було завдання як можна упевнено зіграти в обороні і піймати опонентів на контратаках. Гарно, що все так і вийшло.

-З якою командою найбільше хочеш зіграти в груповому турнірі Ліги чемпіонів?
-Мені все рівно, проти кого виходити на поле. Нехай суперника краще визначить жереб.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер