Максим Шацьких: «Ми тільки набираємо оберти»

Максим Шацьких: «Ми тільки набираємо оберти»

Автор єдиного гола в боснійському матчі після зустрічі поспілкувався з журналістами.

«Важким виявився поєдинок», - зізнався динамівець. – Та і навряд чи могло бути інакше. На цій стадії Ліги чемпіонів явних слабаків не буває. Так, у першому таймі у нас було ще три-чотири моменти, які слід було довести до толку. Але і здобутий результат, вважаю, не такий уже і поганий.

- А гра? Напевно, усе-таки вболівальники вправі очікувати від «Динамо» більш упевненого поступу…
- Так ми ж починаємо набирати оберти після невдалого старту в сезоні. Як на мене, у такій ситуації краще зіграти в гостях акуратніше і добитись результату, розкритися і напропускати…Головне, що в обороні порядок був, і спереду моменти ми завжди знайдемо.

- Про вирішення завдання виходу до групового етапу Ліги, очевидно, говорити передчасно?
- Згоден. У києві, не сумніваюсь, нас очікує не менш, а, можливо, навіть і більш важка гра. Адже вболівальник хоче бачити яскравий наступальний футбол – тому десь нам навіть доведеться розкритись. Сподіваюсь, до зустрічі-відповіді будемо готові набагато краще і уникнемо неприємних сюрпризів.

- Друге запитання – чи готове «Динамо» до більш серйозних екзаменів у групі?
- Не існує команд, у яких би не було жодних проблем. Дайте нам для початку потрапити до наступного раунду, а там побачимо, чого ми насправді варті. До групового турніру ще є час, щоб згладити нерівності в грі.

- Що скажеш про сьогоднішнього суперника?
- «Сараєво» абсолютно нічим не здивувало. Ми дивились обидва матчі боснійців із «Генком» та чудово уявляли, із ким матимемо справу. Команда у них агресивна, але, відверто кажучи, в ігровому відношенні досить примітивна. Добитись свого балканці намагаються нахрапом – за допомогою габаритів своїх футболістів, напору та банального навалу. Вони і нас у другому таймі намагались таким чином продавити, але, як бачите, нічого у господарів не вийшло. У нас, у чемпіонаті України, так просто, тупо на відбій ніхто не грає. Навіть аутсайдери. Якщо раніше зустрічались подібні екземпляри, то зараз уже всі намагаються контролювати м’яч і щось та й винайти в атаці.

- Дем’яненко недавно поремствував, що бразильська діаспора київського клубу на полі заграється між собою, інколи в упор не помічаючи партнерів, які знаходяться на більш вигідних позиціях. Така проблема дійсно існує?
- Тренерському штабу і вам, журналістам, мабуть, видніше. Але якщо хтось і в правду стане егоїстично тягнути на себе ковдру, я, будьте впевнені, не промовчу, прямо скажу: хлопче, ти не правий. Сьогодні на полі було два бразильці. І жодних проявів скупості зі сторони Корреа та Майкла я не помітив. Обидва добре попрацювали на команду.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер