Максим Шацьких: тиждень відпочинку за перемоги над Сінгапуром

Максим Шацьких: тиждень відпочинку за перемоги над Сінгапуром

 

Максим Шацьких

10 червня футболісти «Динамо» збираються на базі в Конча-Заспі і приступають до підготовки до нового футбольного сезону, який, нагадаємо, відкривається 15 червня в Полтаві матчем за Суперкубок України. За окремою програмою готуватимуться динамівські «збірники», які продовжують виступати в своїх національних командах. Максим Шацьких із капітанської пов’язкою на руці провів два поєдинки проти Сінгапуру, у першому із яких відзначився забитим м’ячем. Завдяки перемогам в обох матчах команда Шацьких достроково вийшла до наступного відбірного раунду етапу Кубка світу 2010 року, а Максим збирається повернутись до Києва раніше запланованого часу:

- Збірна Узбекистану гратиме ще два матчі проти Лівану і Саудівської Аравії, 14 і 22 червня. Можливо, я зіграю в першому з них, і приїду до Києва не пізніше 16 червня. Потім тиждень відпочину і приєднаюсь до «Динамо». Думаю, жодних проблем із тим, що мені доведеться вливатися у підготовчий процес після його початку, не виникне.

- Де плануєте провести відпустку?

- Поки не знаю. Спочатку потрібно до Києва добратися.

- Для вас сезон вийшов довших, ніж для інших футболістів. Як почуваєтесь після важких матчів за збірну?

- Абсолютно нормально. Мені не звикати до навантажень – я не перший рік граю в такому режимі.

- Ситуація з вашим переходом в «Крила Рад» уже прояснилась?

- Знаю, що керівники клубів продовжують вести переговори. Найближчими днями представник команд повинні зустрітись і остаточно вирішити це питання.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер