Максим Шацьких зіграє на Кубку Азії

Максим Шацьких зіграє на Кубку Азії

Нападаючий «Динамо» та збірної Узбекистану Максим Шацьких візьме участь у турнірі Кубок Азії-2007. Головний тренер збірної Узбекистану Рауф Інілєєв розраховує на динамівця та вважає його головною ударною силою своєї команди.

Керівництво «Динамо» та збірної Узбекистану дійшло компромісної згоди: Максим Шацьких проведе передсезонну підготовку у складі клубу. Річ в тім, що перший матч головного турніру азіатського континенту Максим пропустить – в останній грі проти Катару нападаючий отримав червону картку.

Зараз збірна Узбекистану проводить завершальний етап підготовки у Кореї, в рамках якої проведе дві товариські зустрічі зі збірними Іраку (2 липня) та республіки Корея (5 липня). 6 липня узбеки вилетять до Малайзії, де з 7 по 29 липня проходитиме Кубок Азії.

У груповому турнірі Узбекистан зіграє зі збірними Ірану (11 липня), Малайзії (14 липня) та Китаю (18 липня). Дві кращі команди виходять до чвертьфіналу, далі турнір проходить за олімпійською системою.

На даний момент Максим Шацьких разом із «Динамо» тренується на збори в Австрії, а в розпорядження збірної прибуде наприкінці турніру.


www.fcdynamo.kiev.ua (Інсбрук - Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер