Максим Шацьких: «До Іспанії не їду»

Максим Шацьких: «До Іспанії не їду»

У вівторок вранці перша команда «Динамо» вирушила на другий зимовий збір до Іспанії. На цьому етапі в команді немає Максима Шацьких. 11-го лютого нападнику доведеться провести матч відбіркового турніру ЧС-2010 у складі національної збірної Узбекистану проти Бахрейна. Про майбутню гру та підсумки першого збору Максим розповів кореспонденту Інформаційного відділу:

- Який стан після першого збору, фізично дуже втомилися?

- Перший збір завжди важкий. Як завжди, в першу чергу закладалися основи фізичної підготовки. З нами добре попрацював Пінколіні. З цікавого можу відзначити пробіжки берегом Середземного моря. Одним словом, гарно, старанно попрацювали.

- На зборах ви зіграли по тайму в кожному з трьох матчів. Ці поєдинки дають грунт для роздумів?

- Будь-яка гра змушує поміркувати, а всі вони були різними. Збори є збори. Від «Легії», звичайно, забагато пропустили. Не засмучуватися було просто неможливо. Але головне, щоб це трапилося в перший і останній раз на зборах, а в офіційних матчах ми ніколи не припускалися подібного.

- Чим займалися у вільний від тренувань час?

- Нічим, оскільки часу майже не було. Між тренуваннями у нас було дві-три години, під час яких ми розходилися по номерах і відпочивали.

- По поверненню до Києва встигли трохи відпочити?

- Так, у нас були два дні вихідних, потім ще два дні тренувалися. А сьогодні команда вирушила на другий збір.

- Ви не поїхали через матч збірної з Бахрейном 11-го лютого?

- Так, днями відлітаю до розташування збірної.

- Після трьох матчів у вашій групі лідирує Австралія. Є шанси в Узбекистану її наздогнати?

- Звичайно! Особливо, враховуючи той факт, що з групи дві команди виходять до фінальної частини чемпіонату світу напряму, а третя грає в плей-офф. У нас залишилися три гри вдома і три на виїзді, тому все залежатиме тільки від нас.

- Коли приєднаєтеся до «Динамо»?

- Після матчу за збірну до Іспанії, напевно, не поїду. Кілька днів тренуватимуся в Києві. Тож, виходить, я повністю пропущу другий збір. Гадаю, на моїй підготовці до сезону це ніяк не позначиться. В будь-якому випадку, я буду готуватися самостійно.

- Чим займаєтеся і в якому режимі тренуєтеся до відльоту до збірної?


- На базі разом із молодіжним складом. Проведу ще одне-два тренування, а потім приєднаюся до збірної.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер