Максим Шацьких – у «Клубі 100»

Максим Шацьких – у «Клубі 100»
Фото fcarsenal.com.ua

Колишній нападник «Динамо» Максим Шацьких, який зараз захищає кольори столичного «Арсеналу», провів свій 100-й м’яч в елітному вітчизняному дивізіоні. Тим самим форвард увійшов до «Клубу 100», до якого досі входив лише ще один колишній футболіст нашого клубу Сергій Ребров із 123-ма м’ячами на рахунку.

Відзначимо, що Максим перейшов до «Динамо» влітку 1999 року з калінінградської «Балтики». За десять років, проведених у нашому клубі, нападник шість разів ставав чемпіоном України, п’ять разів вигравав національний Кубок, двічі – Суперкубок України, а також у сезонах 1999/2000 і 2002/2003 вигравав звання найкращого бомбардира чемпіонату України.

Сотні результативних ударів Максим досяг за 222 матчі. Із них 215 він провів у динамівській футболці, в яких забив 97 м’ячів, і сім – у складі «канонірів» (3 м’ячі). Бажаємо Максиму і надалі поповнювати свій голеадорський реєстр, щоправда, не в матчах із «Динамо». Нагадаємо, найближчий із них, в якому Шацьких вперше в чемпіонаті України зможе зіграти проти «Динамо», відбудеться вже найближчої суботи, на стадіоні імені Валерія Лобановського.

Примітно, що з нинішніх футболістів «Динамо» ближче за всіх до «Клубу 100» перебуває Андрій Шевченко, який забив у чемпіонатах України 65 м’ячів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер