Максим Шацьких: «Завжди достойно оцінюємо наших суперників»

Максим Шацьких: «Завжди достойно оцінюємо наших суперників»

Максим Шацких завжди небагатослівний після матчів. Але два голи, забитих принциповому супернику, які, до того ж, вивели йогу команду до 1/8 фіналу Кубка України, роздобрили Максима і він відповів журналістам на кілька запитань.
- Нас мало цікавив той факт, що сьогодні в складі нашого суперника не було ключових гравців. У «Динамо» було єдине завдання – перемогти і пройти до наступного етапу Кубка України. Чого ми і добились.

- На останні успіхи «Динамо» благотворно вплинула зміна тренера?

- Важко сказати. Кожен тренер приносить щось своє, нові емоції. Поки що рано робити висновки, адже ми зіграли всього дві гри при новому наставнику – одну в чемпіонаті, одну в Кубку. Побачимо, як складеться далі. Більший акцент робимо на Лігу чемпіонів. Думаю, у найближчій грі ми отримаємо відповіді на деякі питання. Дай Бог, щоб для нас усе складалось і надалі настільки вдало.

- Сьогодні ви досить успішно взаємодіяли із Карлосом Корреа, він віддав вам обидві гольові передачі…
- Це випадково так вийшло. Продумати такі речі на полі досить важко.

- Щільний графік впливає на гру команди?

- Звичайно, ми ж не роботи. Останніх п’ять матчів ми грали через два дні на третій. І ще кілька поєдинків очікують на нас у такому ж ритмі.

- Як оцінюєте дії суперника? Очікували від «Дніпра» більшого?
- Ми завжди достойно оцінюємо наших суперників, а там – як складеться.

- Все-таки дніпропетровці завжди грають агресивно…

- Стосовно цього матчу я б так не сказав. Вони дали відпочити своїм провідним гравцям, але, повторюсь, нас це не цікавить. Ми вирішуємо свої завдання, вони – свої.


Світлана Полякова, спеціально для www.fcdynamо.kiev.ua 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер