Максим Шацьких: «Журналіст зробив мене співучасником його власної некомпетентності»

Максим Шацьких: «Журналіст зробив мене співучасником його власної некомпетентності»

У вчорашньому номері російської газети "Спорт-Экспресс", а також "Спорт-Экспресс в Украине" було опубліковане інтерв'ю форварда київського "Динамо" Максима Шацьких журналісту Дмитру Ільченко.

Деякі пасажі цього інтерв'ю викликали, скажімо м'яко, нерозуміння. Зрозуміло, знаючи Максима, ми припустили, що тут щось не так і запропонували самому футболіста прокоментувати опублікований матеріал.

"Так, я відповідав на питання "Спорт-Экспрессу". Але в опублікованому матеріалі я побачив набагато більше фантазій самого журналіста, який приписує мені те, чого я ніколи не казав. Більш того, він зробив мене співучасником його власної некомпетентності.

"Як ви вважаєте, міг би я обговорювати з журналістом свою заміну у матчі другого туру з "Закарпаттям", якщо заміни не було? Більш того, Д.Ільченко змусив мене грати не межі морально-етичного фолу, вклавши у мої вуста свої роздуми та оцінки ігрових якостей Нанні та Верпаковскіса. Як таке взагалі можливо? Адже це право тренері команди, футбольних фахівців, вболівальників…

Огидно, що через непрофесійність журналіста вони отримали справжню дезінформацію та скривджену уяву про мене. Хочу підкреслити, що нині "Динамо" потрібна підтримка з боку фанів та ЗМІ, а не розпалювання непотрібних пристрастей", - сказав Шацьких.

Від себе додамо, що подібні методи написання інтерв'ю спроможні у подальшому викликати негативні відношення футболістів київського "Динамо" до журналістів і, як результат - небажання співробітничати з ними. Від цього програють, безумовно, і ті, і інші.

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер