Максим ТИЩЕНКО: «Четвертий гол став переломним»

Максим ТИЩЕНКО: «Четвертий гол став переломним»

- Не враховуючи матч із «Шахтарем», це була найскладніша гра в нинішньому чемпіонаті. Ми змогли налаштуватися й виграти. У другому таймі діяли трохи краще. А коли у «Дніпра» пішов із поля Олійник, то вони взагалі встали. Нам сильно допомогли Ніко Кранчар та Андрій Цуріков. Спасибі їм велике.

- Ти достатньо довго не забивав, але тут зміг забити два м'ячі. У чому запорука успіху?

- Старанно працював на тренуваннях. Так, не складалося. Були моменти, а не забивав. Зараз, слава Богу, вдалося реалізувати свої можливості. Буду надалі працювати й намагатися забивати якомога частіше.

- Що, на твій погляд, було переломним моментом зустрічі?

- Четвертий гол. За рахунку 3:2 моменти були в обох команд. Потім же ми забили четвертий та просто дограли останні 10 хвилин зустрічі.

- Тебе доволі часто критикували за те, що граєш на чистих м'ячах, при цьому практично не беручи участі в боротьбі...

- Це пов'язано з переходом із чемпіонату U-19 до «дубля». У перших матчах було важко. Зараз уже легше. Забив, чіплявся за м'ячі, боровся. Вважаю, в поєдинку з «Дніпром» я зіграв нормально. Сподіваюся, тренер також задоволений моєю грою.

- Який із голів, які ти забив, тобі сподобався більше?

- Перший. Валентин Миколайович сказав, що воротар буде відбивати всі м'ячі. Ніко пробив, воротар відбив, а я зіграв на добиванні. А другий м'яч теж робочий, хоча був присутнім й елемент випадковості.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер