Максиму ШАЦЬКИХ – 41! Вітаємо!

Максиму ШАЦЬКИХ – 41! Вітаємо!

Максим Шацьких провів у нашій команді 10 років (1999-2009), зіграв у всіх турнірах 228 матчів, забив 142 м’ячі. Динамівець ставав найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів України, неодноразово вигравав чемпіонат, Кубок та Суперкубок країни.

Після завершення ігрової кар’єри, 2015-го року пройшов навчання в центрі ліцензування Федерації Футболу України за програмою тренерських курсів «А + В». Отримав диплом УЄФА для гравців із тривалим стажем, який надав йому право працювати головним тренером у клубах 1-ї та 2-ї ліг, а також асистентом головного тренера в командах рівня Прем'єр-ліги.

У квітні 2016 року Шацьких був прийнятий на роботу до ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Улітку 2016 року зайняв посаду асистента старшого тренера «Динамо» U-19. А ще через рік увійшов до тренерського штабу головної команди «Динамо» на чолі з Олександром Хацкевичем.               

Уся велика динамівська сім'я вітає Вас зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії, сімейного щастя і благополуччя, безмежного натхнення і лише позитивних емоцій!

З Днем народження!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер