Маленькі чемпіони для ДЮФШ «Динамо»

Маленькі чемпіони для ДЮФШ «Динамо»

Завдяки партнерській роботі з багатьма футбольними школами Києва та Київської області значно зросла кількість переглядів обдарованих гравців практично в усіх вікових групах. «Без кількості в дитячому футболі не буде якості», – полюбляють повторювати футбольні тренери. Вже приносять перші плоди нещодавно підписані угоди про співпрацю з КДЮСШ «Чемпіон» (Святошино), ДЮСШ №1 (Печерськ), ФК «Дарниця», ФК «Троєщина».

Черговим кроком до залучення якомога більшого числа юних талантів до динамівської школи стала підписана угода з дитячим спортивним клубом Champion Kids. Угода, завірена підписами та рукостисканнями збоку старшого тренера ДЮФШ «Динамо» Олександра Іщенка та керівника Champion Kids Османа Ібрагимова, передбачає проведення спільної методичної роботи, обмін гравцями між школами, організацію тренувань.

Олександр Іщенко, старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського:

– Спортивний клуб Champion Kids спеціалізується на роботі з дітьми у віці від трьох до семи років. Це той сегмент, який ДЮФШ «Динамо» практично не охоплює. Нам цікаві дітлахи цього віку, це потенційні наші учні. «Динамо» готове запрошувати навчатися у своїх групах найкращих із них, надавати всі можливості для подальшого зростання. Приймаючи до початкових груп ДЮФШ шести-семирічних хлопців, тренери часто постають перед головною проблемою цього віку – відсутності рухової активності. Діти проводять багато часу біля комп'ютерів та телевізорів, що аж ніяк не сприяє спортивному способу життя. Школа Champion Kids вирішує саме цю проблему, розпочинаючи первинну підготовку дітей уже з трьох-чотирьох років. Вони будуть мати базу – рухову, ігрову підготовку, а також знати, що за ними уважно спостерігають тренери ДЮФШ «Динамо».



Засновник та керівник Champion Kids Осман Ібрагимов:

– Спортивний комплекс нашої школи розташований на вулиці Івана Кудрі. На даному етапі займаються близько 200 діточок переважно у віці трьох-чотирьох років. Загалом школа розрахована на 600 дітей. Пріоритетним завданням при її відкритті було створення комфортних умов для навчання грі у футбол дітей та перебуванню в цей час у школі їхніх батьків. Поки перші займаються в чудово обладнаному залі, укомплектованому екологічно чистими матеріалами, батьки можуть спостерігати за подіями у розташованому в цьому ж будинку затишному спорт-кафе. Особливу увагу приділили підбору тренерів. З дітьми працюють відомі в минулому професійні футболісти, а зараз перспективні тренери Максим Сирота та Денис Маринчук. До слова, вони вже встигли створити сім'ї й самі виховують дітей, що теж важливо. При відборі тренерів ми залучали психолога, який потім робив свої корективи у програмі тренувань. Додавав анімацію, ігрові вправи. У такому ранньому віці дітей потірбно зацікавити футболом, допомогти їм подолати побоювання. Умови перебування дітей у школі продумані до дрібниць. Сучасні роздягальні, освітлення та кондиціонування залу, якісне штучне покриття. На досягнутому зупинятися не збираємося. У планах спільно з партнерами відкриття філій в інших районах Києва, залучення до занять більшого числа дітей. Тепер у них з'явився додатковий стимул – найкращі учні будуть запрошені до навчання в ДЮФШ «Динамо».

Перший обмін досвідом між ДЮФШ «Динамо» та Champion Kids відбудеться 17 травня на НТБ «Нивки». Цього дня тренери обох шкіл проведуть спільне заняття.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер