Малхаз Асатіані: «Радий, що знову є гравцем «Динамо»

Малхаз Асатіані: «Радий, що знову є гравцем «Динамо»

Сьогодні вранці до розташування «Динамо» приїхав «новачок» – грузинський захисник Малхаз Асатіані. Після першого тренування на іспанському зборі кореспондент Інформаційного відділу поцікавився у Малхаза про подробиці його повторного приходу до «Динамо», а також про перші враження перебування в команді.

- Про зацікавленість у моїх послугах я дізнався з особистої розмови з Юрієм Сьоміним. Обговоривши всі нюанси, був підписаний орендний контракт до кінця травня 2009 року.

- Вплинули на твоє бажання повернутися до клубу ті півроку, які ти провів у «Динамо»?

- Так, звичайно. Мені було дуже приємно працювати в настільки дружньому колективі. З хлопцями достатньо швидко вдалося порозумітися, та й Юрій Павлович добре ознайомлений із моїми можливостями. Після закінчення попереднього терміну оренди я сам виказував бажання продовжити його, але виникли певні проблеми. Зараз угоду підписано на вигідних для обох сторін умовах, і я радий, що знову є гравцем «Динамо».

- Ти приєднався до команди вже впродовж других підготовчих зборів. Підтримував десь форму до цього?

- Так, у Москві тренувався, але в основному в індивідуальному порядку. Відчуваю, що до оптимальних фізичних кондицій поки не дотягую, але ще є час, щоб надолужити втрачене.

- Після прибуття до розташування «Динамо» вже була розмова з Юрієм Сьоміним?


- Так, у нас була коротка розмова з Юрієм Павловичем. Головний тренер розраховує на мою допомогу, а я, в свою чергу, буду прагнути виправдати його надії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер