Малхаз Асатіані: «В будь-який момент готовий грати»

Малхаз Асатіані: «В будь-який момент готовий грати»

Серед динамівців, які не поїхали до розташування своїх збірних і продовжують тренуватися в Києві, знаходиться захисник Малхаз Асатіані. Останнім часом у Малхаза немає ігрової практики в «Динамо» в чемпіонаті України переважно через те, що він не заявлений для участі в Кубку УЄФА. Втім, це не заважає досвідченому гравцю перебувати в 100% готовності та чекати на свій шанс.

- Малхазе, як ви провели три вихідних дні?

- Їздив додому, до Грузії, відпочивав разом із сім'єю. Зараз у нас щоденно одне або два тренування, працюємо в звичному режимі та чекаємо на повернення збірників.

- Цього разу вас не викликали до збірної Грузії…

- Так. І річ навіть не в тому, що я мало граю в клубі. Це рішення тренера, який не захотів мене запросити. Чи розраховую допомогти збірній в наступних матчах? Це залежить не від мене, а від тренера. Якщо отримаю виклик, із задоволенням поїду.

- Проблеми в збірній Грузії і в «Динамо» однакові?

- В цій ситуації все залежить від тренера. Я зі свого боку старанно займаюся на тренуваннях і роблю свою роботу. Коли Сьомін покличе, тоді й гратиму. Я готовий вийти на поле в будь-який час.

- В суботу ви взяли участь у товариському матчі проти молодіжного складу. На якій позиції грали?

- Опорного півзахисника. Це була звичайна тренувальна гра.

- На якій ще позиції, в разі потреби, могли б грати?

- Де-небудь в обороні, хоча міг би підключатися і до атакувальних дій. Просто останнім часом я дію в захисті, тому мені тут звичніше. А перейти на іншу позицію іноді буває складно. В принципі, не буду оригінальним, сказавши, що для мене не важливо де грати. Головне - виходити на поле. Моя оренда в «Динамо» розрахована до кінця травня. Якщо дадуть шанс, спробую проявити себе.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер