»Манчестер Юнайтед» прибуває до Києва в неділю

»Манчестер Юнайтед» прибуває до Києва в неділю

До уваги спортивних журналістів!

Шановні колеги! Нагадуємо, що прес-конференція головного тренера київського «Динамо» Йожефа Сабо і одного з гравців команди, присвячена матчу Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ) – «Манчестер Юнайтед», відбудеться в конференц-залі клубного офісу о 12.00 22 жовтня. По її завершенні – акредитація ЗМІ на матч відповідно до поданих раніше заявок (термін подачі завершився о 12.00 19 жовтня).

О 18.00 на тренувальній базі в Конча-Заспі відбудеться закрите тренування (перші 15 хвилин представники ЗМІ зможуть бути на ній присутніми) «Динамо».


Команда «Манчестер Юнайтед» прибуває до аеропорту «Бориспіль» 21 жовтня о 19.15 чартерним рейсом MON9938.


Прес-конференція тренера і одного з гравців «МЮ» відбудеться в конференц-залі НСК «Олімпійський» 22 жовтня о 18.00. Після неї, о 18.30, на полі того ж спорткомплексу розпочнеться закрите тренування «МЮ», на якій представники ЗМІ зможуть бути присутніми перші15 хвилин.

Увага! Не виключено, що час початку прес-конференції представників «МЮ» і тренування команди гостей буде змінено. Слідкуйте за нашими повідомленнями.

P.S. У понеділок о 16.00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться товариська зустріч молодіжних команд «Динамо» і «Манчестер Юнайтед». Запрошуємо вболівальників відвідати цікавий поєдинок. Вхід – вільний.


Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер