«Манчестер Сіті» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Манчестер Сіті» – «Динамо»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі, Олівіу Хацегана з Румунії, пролунає у звичний для поєдинків Ліги чемпіонів час, рівно о 21:45.

«Динамо» прибуло до Манчестера напередодні та провело тренування на стадіоні, де відбудеться зустріч. Сергій Ребров узяв до Англії 19 футболістів, серед яких три голкіпери.

Манкуніанці також провели напередодні частково відкрите для представників ЗМІ тренування, але не на стадіоні, а на своїй тренувальній базі. Цікаво, що на регламентну передматчеву прес-конференцію наставник «Сіті» Мануель Пеллегріні прийшов разом із голкіпером команди Джо Хартом, у той час як компанію Сергію Реброву під час зустрічі з журналістами склав нападник нашої команди Андрій Ярмоленко. Чи означатиме це, що «Динамо» сьогодні буде переважно атакувати, а господарі поля захищатися, – покаже гра.

Уранці в день гри було затверджено, в якій формі проведуть сьогоднішню зустріч команди. Динамівці зіграють у виїзному, синьому, комплекті форми (голкіпер – у зеленому). До речі, саме у синій формі наша команда провела свій поки найкращий єврокубковий матч у цьому сезоні – на виїзді проти «Порту», де динамівці здобули перемогу з рахунком 2:0. Цього разу для продовження боротьби за трофей нашій команді потрібно забивати принаймні три м’ячі.

Сьогодні в Манчестері панує приємна погода, не очікується типового для цієї країни дощу, а температура повітря під час гри становитиме приблизно 7°C.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер